mrvkln Selam kızlar bugün kesinleşti cinsiyetimiz iki farklı doktorda kız dedi bir kızım vardı Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah tuaf duygular içerisindeyim var mı iki kız annesi olanlar
QueenBahar_ mrvkln evet benim 2 kızım var 45 günlük bir oğlum var Allah herkese nasip etsin Büyük kızım 4 yaşına girecek diğeri 2 yaşında beraber çok iyi anlaşıyorlar
yorgunannis mrvkln ben varım🙃 ama küçüğü daha iki aylık biraz büyüyünce göreceğiz anlaşacaklar mı. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum iki kızım olduğu için elhamdulillah🤲🌺
bilgis mrvkln ben kız annesiyim saçını bağlarım gibi hayallere girme maalesef ki bağlatmıyor sonra inat felaket var
elizanisra mrvkln evt canım bende yeni öğrendim cinsiyetini kızım oluyor iki prenses annesi oluyorum inşallah
mrvkln QueenBahar_ Allah bağışlasın sizin de benimde araları çok yakın oldu kızım 18 aylık kardeşi doğana kadar 2 yaşında olacak tam o beni korkutuyor baya çok zorlanırmıyım acaba birini ihmal edermiyim diye
crknordk QueenBahar_ yaa bi kız bi oğlum var üçüncüye hamileyim çok kız istiyorum beraber büyüsünler diyeee. Araları 18 ay olucak nasipse. Cinsiyeti belli değil halaa.
QueenBahar_ crknordk Allah gönlüne göre versin inşallah 🥰 Mesela kızlarım kuaförculuk oynuyorlar 🤣🤣 Sonra işte kardeşine uzun bakalım seni muayene edim diyor ve daha ne oyunlar oynuyor beraber 🥳 Süper bişey gercten birbirlerinden ayrılmazlar 🎀💖🤭