gamze6p Kozlar 29. Haftadayım yaklaşık 1 haftadır karnımda kasılmalar oluyor. Gece gündüz fark etmeden . Bir anda karnım sertleşiyor geriliyor kasılıyor sizin de böyle oluyor mu doktor kontrolüne de daha var .
prenses99 gamze6p benimde var 28 haftadan beri kasılma toparlanma alt tarafta sancı ve sertleşme çok fazla acile gittim sancı çıkmadı ama arada oluyor doktor yalancı sancılar başlamış dedı Bebek aşağıda benım şuan 32 olduk
babymom2026 gamze6p yalanci kasılma olabilir eğer dinlenince geçmiyorsa veya ağrılı oluyorsa hemen doktora gitmelisin
gamze6p @Elisa0110 kaenım sertleşiyor ve patlayacak gibi oluyor böyle. Kasıldığı için de karnımda bir sancı oluyor şiddetli değil ama oluyor
Elisa0110 gamze6p şişlik bende de oluyorda sanırım ben yemeği felan çok kaçırdığım için oluyo çünkü ağrı sancı hissetmiyorum
gamze6p @eslem2121 aşkım magnezyum kullanıyorum bir süredir. Yalancı kasılmalar diye kendimi avutuyorum
eslem2121 gamze6p bi git bence riske atma aşk çok geçmiş olsun inşallah yalancıdır sancı varsa en azından ilaçla durdurabilirkler kalmak tehlikeli olabilir
Elisa0110 gamze6p haftalarımız da yakın sayılır bende 28.hafta ya giricem. Sancı durumunu Bi defa yaşadım. Sende Bi doktoruna görün istersen