hivdaagungorknt Selam güzel anneler yenidoğan için şimdiden bez ıslak mendil almak istiyorum pure baby iyi diyorlar aranızda kullanan var mu yenidoğan için Şimdiden teşekkürler canım kadınlar 🫶🏻
Busranur_mnts hivdaagungorknt yenidoğanda pamuk kullanıyorum canım sleppy ıslak kendileri alnıştım bitince molfix alıcam bez de molfix
babymom2026 hivdaagungorknt bez molfix aldım islak mendil de baby me diye bir marka e bebekten almıştım
yorgunannis hivdaagungorknt ikisini de ıslak medilini yenidoğan için olanları kullanıyorum izotonik sulu
hivdaagungorknt yorgunannis ıslak mendil hangi renk olan baktım da sanırım yenidoğan izotonik ⅔ tane var çeşit
babymom2026 yorgunannis yeşil olan yenidoğan değil ki ayrıca aşırı kokulu o şekil olmamalı diye biliyorum
yorgunannis babymom2026 öyle yazıyor ama özellikle ona dikkat ederek aldım acaba yanlış mı almışım kız bi bakayım
suragungor hivdaagungorknt molfix pisik yapti bebegime sleepy bionaturale gectim iyi geldi islak mendil kullanmiyorum temizleme pamugunu ihtiyacim kadar kaynayip ilimis suda islatip kullaniyorum
babymom2026 yorgunannis yeni doğan olanda yeni doğan diye yazıyor kahverengi oluyor eğer molfix kullanacaksan veya mavi oluyor yeni doğan hassas ciltler diye