ekiminannesii bmkl 7+0 haftalığım bende 🤗 sabah bulantım oluyor, bazen kazınıyor ama midem hep taş gibi hep tokum gibi değişik bir yandan 😂 halsizlik mi bu anlayamıyorum herşeye aşırı üşeniyorum gibi geliyor 🦦
mervea211 6+1im 1 aydır aşırı aşırı halsiz ve uykusuzum mide bulantılarım yeni yeni başlıyor ama halsizlik beni bitiriyo 🥹
bmkl ekiminannesii Maşallah sadece sabah olsa ona da razıyım bacım çok zorlanıyorum 😩 Pandalar gibi yatacaz demek ki yapacak bir şey yok 😂
basakkrmz Selam bende 6+2deyim. Sabah acken ve gun icinde bir iki kez bulantim oluyor ama kusturmuyor 🤭 onun dışında calistigim icin ayrica daha cok uykusuz hissediyorum. Şimdilik baska bir sey yok 🐣
Dlrabzkrt Kızlar selam. 6+4 şuan bugün doktora gittim ama kese boş. İlk gebeliğim de aynen bu hafta da kalp atışı duymuştum başına gelen var mı merak ediyorum
Civcivimmmmm Dlrabzkrt ben de ilk gebelikte 5. Haftada kalp atışı duymuştum. Ama şuan sat göre yarın 8+4 geçen hafta yani 7+4 iken kese boştu . Yarın doktora gidicem bakalım herşeyin hayırlısı sağlıkla kolaylıkla olsun inşAllah 🤲🏻
Dlrabzkrt bmkl yok göremedim açıkçası ceviz büyüklüğün de bir kese var ama içi bomboş. Doktor olabiliyor böyle dedi ama içim sıkıldı.