Ay26ay_ Hanımlar bugun beta ve progestoren testi yaptırdım tekrar Cumartesi yaptırdığımda beta 212 progestoren 6.38 çıkmıştı Bugun perşembe tekrar yaptırdım beta 958 progestoren 5.48 cikmis bi sorun varmi anlayanlar yazabilir mi lütfen?
SM5534 Ay26ay_ canım pregestanı bilmiyorum ama betan az artmış 2 günde 2 katı artması gerekli deniliyor istersen bi doktora sor inşş hayırlsıı olur
esssss1960 Ay26ay_ kendinize farklılık hissediyor musunuz acaba iyi misiniz hamilelik belirtisi olarak
esssss1960 Ay26ay_ normalde 2 günde 2 kat artması gerekiyor Progesteron da 10 üzerine iyi diyorlardı sanırım siz bi doktora danışın hakkınızda herşeyin hayırlısının kolayı olsun inşallah 🌸
Buseea0279 SM5534 öyle artmış gibi değil mi sanki zaten 14 ve 19 arasında 2 gün sonra 16 sında 430 olsa 18 inde x2 ile 860 olsa 19 unda zaten 1 gün var yarım artış olabilir gibi geldi ama doktor daha iyi bilir tabi bilemeyeceğim
Ay26ay_ SM5534 yok cok şükür hersey yolunda güzel artmış dedi kese de gözüktü hatta beta 987mis ben yanlis yazmisim
dchdch Ay26ay_ canım merhaba benimde keseyi gördüğümde progesteron 4.12 çıktı doktor duphasyon başladı bu pazartesi kese büyümüş mü görmek için çağırdı büyümemişse küretaj yapacak sanırım ama içim rahat kanamam yok ara sıra bej renginde lekelenmem oluyor Allah’a sığındım umarım ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız
Ay26ay_ dchdch insallaj hayırlı haberler alırsınız ben bugun gittim kese gözüktü cok şükür bi sıkıntı yok sadece cok erken ögrenmisim
SM5534 Ay26ay_ Çok sevindim senin Adına inşallah sağ Salim sağlıklı şekilde kucağına almak nasip olsun sıkıntısız şekilde 🤲🤲