HiravEmir habibe66yks sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yap tut bı gün dene bak ona göre devam edersin
melegim91 habibe66yks ben daha 8 haftalığım ama kendimi iyi hissettiğim için tutuyorum bir aksilik olmazsa devam edicem.Kızıma hamileykende tutmuştum onda da bir sorun olmamıştı gelişiminde iftar ve sahur arasında bol su içip bebeğe iyi gelecek şeyler yemiştim hep
doublemom35 habibe66yks bende tutmak istiyorum ama hem 3 yaşında oğlum var hem de 23 haftalık oldum. İlk gebeliğim olsa tutardım ama şimdi oğlumla beraber erken kalkmak zorluyor beni zaten o yüzden borç haneme yazılsın dedim.
burcuo selma128 Ben geçen gün açlık tokluk şekeri baktırdım, doktor şeker yüklemesi yapmadı ama değerler normal. Yine de susuz kalmak bebek açısından riskli dediği için ben tutmayacağım.
brco habibe66yks bende 24 haftalığım susuz kalma cesaretim yok ya çok susuyorum o yüzden tutmuyorum ama gönlümde razı değil 🥲
1tucee habibe66yks bana sorucak olursan tutma derim karnınızda bir canlı var bebeğiniz var sizden besleniyor gelişiyor☺️ birdahakine telafi edersiniz aksine yemeniz içmeniz lazım