ssuozkan Merhaba, pazartesi doğuma gireceğim çünkü bebeğimin gelişimi durdu. 1760 gr şuan 35. Haftadayız. Doğduğu gibi direkt küvöze girecek. Bu durumda beni neler bekliyor? Deneyimli annelerin görüşlerini bekliyorum.
kavalakurabiyesi ssuozkan çok geçmiş olsun inşallah küvöze bile girmez neden kilo alımındurmuş peki 😔
eslem2121 ssuozkan stres uzak dur cnm elektrikli göğüs pompası al cnm çok lazım olacak bebek emer gibi 3 saate bir sağım yapmalısın bol bol sıvı ve sebze meyve tüketmelisin
asli0101 ssuozkan asla kendini korkutma sen güçlü durursan oda durur bende 33+2 de 1.740 gram doğum yaptım 3 hafta kaldı yoğun bakım da şuan 7 aylık olmak üzeriyiz 😊
moonmom1 Çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin ve büyüsün bebis inşallah 🙏🤍 ne zaman durmuş gelişimi acaba? Nasıl fark ettiniz?
ssuozkan moonmom1 zaten serklajlı ve çift rahimli olduğum için haftalık takipteydim. Son 3 haftadır çok düşükten gidiyordu kilosu. Bu hafta sadece 40 gr almış :(
moonmom1 ssuozkan anladım canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah’im ikinize de şifa versin 🤍
esalman Merhaba öncelikle mümkün olduğunca olumlu düşünmeye çalışın. 33+6 da 1920 gr ile kızımı doğurdum acil sezeryan oldu bi tane ciğer geliştirici iğne yaptılar 3 saat sonra doğumdaydım. Yoğun bakımda yeri hazırdı doğuma giderken. Ama benle beraber kızımda odaya geldi. Yoğun bakım süreci olmadı. Bugün 7 aylık. İhtimaller bile çok korkutucu biliyorum ama kendinize bebeğinize hekiminize güvenin. Gerisi Allah’tan
ssuozkan esalman doktorum küvöze kesin girer diyor kilosundan dolayı. Belki sizinki gibi bir durum olur mucize olur bilemiyorum 🥹
ikinciheyecan12 Canım süt için bol bol hurma ye dut kurusu kaynatıp suyunu iç eminim sütünle hemen toparlanır bebiş
ssuozkan eslem2121 evet pompa aldım. Hemen sağmaya başlayacağım inşallah 🙏🏼 peki bu süreçte hastaneye ne götürmeliyim? Sizin bilginiz var mı?
eslem2121 ssuozkan benim bebeğim yattığında hiç bişey götürmedim yani zaten devlet herşeyi karşılıyor bez bile götürmedim elbise almadılar bezliyip küveze koyuyorlar bizim bebek 10 gün kaldı şuan iki yaşında teyzesi 🙏😍