barlaselisa merhaba evet orada yaptm.taburcu olduk 1 hafta geçti bebeğimdede bende de bi sorun yok çok şükür.genel olarak memnun kaldım.sadece ameliyathaneye inene kadar çok geriliyo insan malum özel hastane olmadıgı için bayılana kadar herşeyi görüp duyuyosunuz i.herkeste aynı etkiyi yaratmaz ama ben korktuğum için gerildim.sedyede el ayak bağlama tentirdüyotu bile ayıkken sürdüler bebeğe anestezi az gitsin vakit kaybı olmasın diye aslında iyi bişey ama işte.biran önde uyumak istedim çünkü insan panik oluyor. Sonda dan çok korkuyodum ama korktuugum gibi olmadı çok kısa sürdü.karına bastırma olayını yaptılar evet o da kısa sürdü biraz acıdı ama anesteziden yeni uyanmıştım o sıra yaptılar.doktorlar vs ilgiliydi yatıştırmaya calıştılar korktugumu görünce.spinal için bikaç kere konuştular ama ben yapamayacağımı söyledim uyanık kalmak istemiyordum.genel anestezi uygyladılar.dogum sonrasıda takip edildik ilgililerdi çok şükür evimdeyim hala inanamıyorum.darısı tüm annelere sağlıkla dogumunu yapsın herkes inşallah.