haticeafsar Fetal dna yaptıracağım nerde yaptırayım emin değilim,yaptırıp memnun kalan firmalar varmı? Önereceğiniz,fiyat bilgisi vereceğiniz.
melismersin haticeafsar ben naterada yaptırmıştım. 10+4 te aldılar. 550$ dı. Yılbaşından önce. 3 paket vardı ben 2. Seçmiştim. Her pakette 100$ artışı var. Kan amerikada bakılıyor. Genoxta da çoğu arkadaşım yaptırdı onlarda 14 bin demişti o zaman. Oda anlarada yapılıyor. Bir firmada koreye gönderiyor ama çok bir bilgi alamadım o firmadan. Benim naterayı tercih etme sebebi 2 mikronluk süzgeçlerden geçirmesi birde genetik ve kromozomal hastalıklara bakmasıydı. (Süper dişi, böbrek sorunu vs )
Aleynaaaag haticeafsar merhaba intergen firmasında yaptırmıştım bende kasım ayında geniş paketin fşyatı 10bindi ve piyasadaki en uygun firma diyebilirim bir görüşün isterseniz
gmzeoguz haticeafsar ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tıp fakültesinde yaptırdım 4100 TL 4 -5 haftada sonuç çıkıyor, cinsiyet söylemek yasak. 3 hafta oldu bekliyorum bilginiz olsun 🌸
Oozzggee1 Merhaba ben yaptırdım genoksa çok memnun kaldım uygunda fiyatı içlerinden 4 firmayla konuşmuştuk çünkü dr önerisiyle tabi
Oozzggee1 nehirbvkr1 kuzum hiç hatırlamıyorum bile 15 17 filandı belki artmış da olabilir 4 ay oldu yılbaşından sonra artıyormuş
soleill Panoramada yaptırdım 520 dolara Amerikaya yolluyorlar takip kodu vs veriyolar bir haftada sonucum cıkmıstı
ece5465 Hatices1 kaç günde çıktı sonucunuz kanı nereden verdiniz annakarenina kaçıncı hafta kan verdiniz
Hatices1 ece5465 12 haftalık gebeyken verdim. 10. Haftadan itibaren yapılıyormuş. Cinsiyeti muayene olduğun hekime söylüyorlar
fulyasydn İstanbul Laboratuvarları var orası uyguna yapıyor diye biliyorum bir bak istersen Şişli’de ve Kadıköy’de yerleri var