kartanesi___ suragungor Benim bebek 21 günlük, mama yerine kendi sütümü sağıp veriyorum (meme reddinden dolayı) Öyle olunca da bazen 60 cc çıkıyor bazen 80 bazen 120 vs çıkıyor. Açlık durumuna göre de bazen 20 cc içiyor bazen 40 içiyor
suragungor kartanesi___ bende sutumu sagiyorum ama gunluk 120 ccyi gecmiyor mecburen kalan ogunlerde de mama veriyorum gogusumu aslinda tutup emiyor ama hemen birakiyor yada uyuyor o emmedigi icin sadece sagim yaptigim icinde az sut geliyor siz hangi marka pompa kullaniyorsunuz
suragungor Zumruduanka160 benimki silikon uclada emmiyor silikon uc gogusume yapismiyor zaten o emerken kayiyor cikiyor sinirim bozuluyor mamajoo marka almistim baska marka iyi midir bilmiyorum ama
kartanesi___ Zumruduanka160 sipariş vermiştim az önce geldi denemek için acıkmasını bekliyorum 🥹son umudum
kartanesi___ suragungor Benim sütüm yetiyor çok şükür 2-3 saatte bir sağarsam 100-120 cc arası çıkıyor her sağışta. Mochi giyilebilir kullanıyorum
babygirl02 Gzde_defne phılıps avent biberonunu kullanıyorum canım benimde sütüm gelmiyordu sıcak suyla göğüsüme mesaj yaparak duş aldım bol bol su içtim sütüm geldi
erkekannesi1_ Gzde_defne eğer mamayı bırakmazsan mama kaplarının arkasında bebeğin haftasında göre ne kadar vereceğin yazıyor oradan öğrenebilirsin
suragungor kartanesi___ masallah pompa kaynakli olabilir diye dusunuyorum ya flans buyuk geliyor oda etkiliyormus pompayida lansinoh elektrikli mi alsam mochi giyilebilir mi alsam kararsizligi yasiyorum
kartanesi___ suragungor ben de kararsız kalmıştım mochi aldım çok memnunum inşallah çekim gücü düşmez
Bumah Gzde_defne endişelenme 4 gün mama ve meme verdim 4. Günde maşallah sütüm geldi mamayı kestik benim ki çok oburdu 60 yapıyodum bazen bitiriyodu bazen çok kalıyodu