Ayguns Dün tansiyonum 7ye5ti. Bu sabah da çok düşüktü. Daha önce hiç tansiyonum düşmezdi. Hep normal seviyelerdeydi. İki gündür ciddi şekilde başım dönüyor. Acaba gebeliğe bağlı bir tansiyon rahatsızlığı oluşuyor olabilir mi ? Başına böyle bişey gelen var mı
seyma281015 Ayguns bende 17 haftalığım, tansiyonum genel olarak hep düşük. Hissediyorum da düştüğünü böyle gözümün önü karıncalanıyor, elim ayağjm tutmuyor birden bire yatacak yer arıyorum. Yatıp dinleniyorum 15 dk. Anca kendime geliyorum
eliffylmz Ayguns uzun süre aç mı kalıyorsun ? Su tüketimine dikkat ediyor musun birde Genelde yüksek tansiyon olur diye biliyorum doktoruna danış istersen.
Neylin Ayguns bu kadar düşük olması normal mi bilmiyorum ama tetanoz asısı olmak İçin sağlık ocağına gittiğimde Ordaki doktor tansiyonumu ölçtürüp hamileyken tansiyonun hamileliğe bağlı olarak düşük olduğunu ve bunun normal olduğunu yüksek olursa sorun olduğunu söylemişti.sizinkinin normal kabul edilen sınırlarda olup olmadığından emin olmak için tansiyon değerlerinizi kaydedip mutlaka doktorunuzla paylaşın .RABBİM sağlıkla sıhhatle yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH 🙏
Ssseval Ayguns banada oldu canım bikaç hafta başımı çekirsem tansiyonum düştü nabzım düştü. Normalde yok. Şimdi 39 haftalığım çok iş yapıp bunalırsam oluyo çok zor tamsiyon işi koltuktan kalkamıyodum kızımda var evde
Funfun Kaçıncı haftadasınız? Gebeliğimin ilk zamanlarında benimde normalin baya altında idi..ki böyle olması normal dye biliyorum..
Funfun Ayguns bence normal, tüm vücudunuzun dengesi değişiyor. Kan hacminiz artıyor, bu sebeple tansiyon düşüklüğü olur.. kendinizi kötü hissettiğinizde uzanıp ayaklarınızı bi 10-15 cm yukarı kaldırın..
Ayguns eliffylmz bu aralar şiddetli bulantılarım vardı bişey yiyemedim pek korkudan hatta bu hafta iki kez hastanede kaldım serumla iyileştim biraz belki de o bozdu dengemi
Ayguns Neylin amin allah hepimizi sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuştursun inşallah çok sağolun ❤️
Ayguns Efuli53 bikaç gündür düzenli ölçtürmeye başladım eczaneyede. Doktorumunda bilgisi var bu durumdan inşallah bi an önce düzelir