juli_naz ikiprensesannesi___ biz 2 aylıkken yaptırdık ve beklerken bir bebek agliyordu kadına dedim böyle çok mu ağlıyorlar ,yok ya o büyük dedi dedim ne kadar büyük ..2 aylıkmış 🙄 yani biz 2aylik baya büyüktük hepsi yeni doğmuştu ☺️
ikiprensesannesi___ juli_naz oyy ne çekiyor bu bebişler ya eşime diyordım ne diye erkek doğurdum sanki şimdi bu acıyı çekmezdi diye ah ah kıyamam onlara ya
beautiful_ ikiprensesannesi___ bende bizimkiler istemiyordu ben istiyordum biraz daha bekleyelim de kuzum
_Medine ikiprensesannesi___ aman bacım küçücük bebek ne sünneti sen bilin tabi yaptırma 3 4 aylık falan olsun🌷
sara29 ikiprensesannesi___ yaptıranlar var ama küçükken yaptırın derim.. eşim istemedi o dönem büyüdüğünde yaptırdık çok zorlandık o esnada.. sonrasında çok şükür güzel geçti iyileşme sürecinde sünnet eden doktor sayesinde
ikicocukannesiii_ ikiprensesannesi___ hiçç korkmaa çok doğru bir karar vermişsin iyi ki yaptırmışım diyeceksin gör bak idrarı hemen iyileştircek onun yarasını Allah’ın izniyle 🤲🏻🌹 Rabb’im Şafii ismi ile şifa versin kardeşim küçük oğluşuna 🥹🤲🏻🩵
ikiprensesannesi___ ikicocukannesiii_ çok teşekkür ederim canım benim Allâh razı olsun inşallah 🥰😍😘şükür bir sorun yok şimdiye kadar Allah’ın izniyle inşallah olmaz da ya
ikiprensesannesi___ Havin49_ anladım canım bi’şey olmaz ya onlarda hemen atlatırlar inşallah yapacağınız zaman hastane’de ki bebeğinin durumu nasıl var mı bir gelişme canım
ikiprensesannesi___ kvsr1603 biz o kadar da bekleyemedik😁iyi yapmışsınız ya bende hastane’de yaptırmak istiyordum ama bir yaş olmadan olmaz diyince eşim olmaz dedi
ikiprensesannesi___ demirrleydi_ bizim burdakiler bir yaş olmadan olmaz dedi bende anlamadım burdaki doktorları
demirrleydi_ ikiprensesannesi___ çocuk cerrahis ilk 10 gün en güzel zaman diyor canım o zaman bebek daha etlenmiyor daha güzel yapılıyormuş ve yapışıklık riskide çok çok az oluyormuş o zaman eşim bir yerle görüştü onlardan haber bekliyoruz sünnet edicez bizde bu günlerde galiba
meryemkoc_ ikiprensesannesi___ yok malesef en sağlıklı olanı bence hem bebek narkoz almıyor hemde hiç bir şey anlamıyor çünkü acı hissi olusmamis oluyor 4 gün sünneti çok iyi durumda idi
ikiprensesannesi___ asennaa inşallah olmaz ya böyle zar zor bakıyorum öyle bişey de Allah korusun yapamam ya
ikiprensesannesi___ melismersin o zaman iyiki yaptım ya bizde çok şükür maşallah şimdiye kadar bir sorun yaşamadık inşallah böyle devam eder büyük yükten kurtulmuşsunuz desene😁
melismersin ikiprensesannesi___ evet evet kurtuldum. Eşimin ailesi çok sever gösterişide bende sevmem yani dert oluyordu banada bir kaç kere ters düştük hatta bu yüzden 😂 hızlıca iyileşsin oğluşunuz inşallah. 🙏🏻
ikiprensesannesi___ myangelson haha yeter ki yaramazlık olsun onlara sünnet vız gelir Allah’ın izniyle 😆😅
merylii_ ikiprensesannesi___ edebiyat öğretmeniyim canım gerçi hoş yaklaşık üç senedir mesleğimi yapamıyorum ama bu öğretmen olduğum gerçeğini değiştirmiyor😂
ikiprensesannesi___ cokkasmabeabi sanırım ben ilk post açarken bile kessin linçlenirim diyordum ama iyi’ki yaptırdım diyorum bende artık
cokkasmabeabi ikiprensesannesi___ yok yok en iyisi. Benim eşimi ikna etmem uzun sürdü. Yoksa daha erken yaptırırdım. Zaten ilk günler çok ağlıyorlar o aglamalara karıştı gitti bile sünnet en iyisi oldu
ikiprensesannesi___ bebeklerim__ o zaman hareketli oluyorlar sorun oldu mu canım biz de yaptık artik iyiki de yaptık diyorum
supermommss ikiprensesannesi___ 10 gün önce yaptırdım bebegım 1 aylıkken ılk gun biraz ağladı ciş yaptıkca sonrası kolaydı bir haftada tamamen iyileşti iyikide yaptırdım anlamadan geldı geçti
ikiprensesannesi___ supermommss ys çok şükür geçmiş olsun sizin bebişe de bizde yaptık valla bizde de çok şükür bir sorun yok inşallah böyle devam eder