selinimrek Bende 11 haftalığım 13.haftada çağırdı doktorum herşeyin hayırlısı tabi ama insan heyecanlanıp merak ediyor 🐱
dnzdmrn lamiayldz doktora gittiğimde bana da bu sene erkek senesi dedi ve arkadaşlarımın da çoğu da benim de erkek çıktı 😊
lamiayldz kedimekim ilk başlarda herkes erkek dediği için öyle hissediyordum ama şimdide kız hissediyorum niyeyse bakalım nasibimizde ne var
senauludag O ara 18 haftalık olduğu halde hala cinsiyetini göstermeyen bebeğim ve ben yorumları büyük heyecanla okuyoruz 😅😅
senauludag lamiayldz Başından beri kız hissediyorum ama benim dışımda herkes erkek hissediyor 😅 karın şeklimde erkeğe benzemiyor ama bakalım yuvarlak top gibi karnım var 😅😅
lamiayldz senauludag top gibi oluncaerkek diyorlar yaygın olunca kız 😅 herkes birşey diyor uaaa offf Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşallah sağlıklı olsunlarda
senauludag lamiayldz inşallah biran öncede göstersinler de bizde hazırlık yapalım bu gidişle doğumda öğreneceğiz 😅😅
aslig lamiayldz çevremde 7 e yakın hamile vardır ben de dahil. Sadece bir tanesi kız gerisi hep erkek. Bence erkek senesi 😂
busrabaskal lamiayldz benimde çevrem hep erkek bu sene gariptir .bakalım bizimki ne çıkacak yumurtadan
vanilya_kokusu_ lamiayldz bence erkek senesi benle görümcem kız bebiş oldu etrafımda 10 kişi belki hamile hepsi erkek