hanega Soru başlıkta böyle bir durum yaşayan var mı ilaç kullandıysanız ne kadar süre kullandınız? Bu ilacın çoğul gebeliklere neden olabileceği yazıyor
Mavimsimavi hanega Ay bunu çok duydum ve bende çok merak ediyorum dün klomen ilacım bitti 5 gün sabah akşam kullandım artık hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım inşallah ama ikiz olabilir diyor yapay zeka
hanega mrvgrbz evet bunu çok duydum o yüzden sormak istedim açıkçası tek yumurta mı çift mi peki pacos var öıydı sizde
mrvgrbz hanega evet ilk ayda hamile kaldım ikiz olacağını düşünmemiştim açıkçası yoksa dikkat ederdim
hanega _ruyagibi evet bunu da duydum mesela doktor kontrolünde ve sık ultrasona girilmesi gerekiyormuş
Busranur_mnts hanega evet takibin iyi olması lazım yumurta büyüyor mu ne kadar büyüdü çatlama iğnesi lazım mı kendisi çatladı mı vs görülmesi lazım
nononomolfix nuryldrm1 pcos yada yumurta tembelliği varsa , yumurta geliştirici olarak kullanılıyor yani kısacası daha çabuk gebe kalma gibi ama tabi bu kişiden kişiye göre değişiyor benim üçüncü denemem. Yumurtalarım büyüdü ama hala olmadı
hanega nononomolfix nuryldrm1 aşılama ve tüp bebek öncesi ilaç ile tedavi yumurtaları büyütüp uyarıyor erkekte bir problem yoksa tabi
hanega mrvgrbz evet ikiz ihtimalini artırıyormuş ne kadar süre sonra doktora gittiniz polikistik over var mıydı olanlarda da ikiz ihtimali artıyor
Efuli0 nononomolfix bu rahatsızlıkları olmayıp amh düşüklüğü olanlar kullanabilir mi acaba bilginiz var mı?