Ezgib Kub06 ayni hesaba geliyor bence çünkü ne zaman gidilecek belli olmuyor hamileliğin seyrine göre değişiyor ben mennunum başından beri gidiyorum orda sevda hanim var yanlış hatırlamıyorsam o gerekli bilgilendirme yapiyor anlatiyor sorunca sizi yönlendirirler zaten
rmysaa06 sso Doç. Dr. Umit Korucuoğlu özel muayenehanesi var doğumu Tobb etü hastanesinde yaptırıyor. Paket herşey içinde 9000 tl
Eya03 rmysaa06 ümit hoca nasıl acaba bende gıtmeyı dusunuyorum da? Bır de paketın ıcınde tum testler taramalar var mı ? (İkili üçlü dörtlü...)
Selinburak sso bende Aylin Anıl aslan diye doktor adı duydum hem internetten hem haberlerden kendi özel polikliniği var ve paketi 8 bin bende 5 haftalık hamileyim ona gitmeyi düşünüyorum
Bambaman sso bütçeyi bilmiyorum ama diğer hastanelerde dahil olmayan ve mecburi yaptırman gereken bir sürü şey burda dahil hrs ben prof a gidiyorum o yüzden paket 13.600.dediğim gibi pakete dahil olmayan şeyleri hesap yapıp düşündüğünde mantıklı gelecektir
turkuaz1290 sso çukurambar koru çiğdem hoca yada aşkın hoca kesinlikle dahada düşünme derim evet paket 7000tl