merve_tp Evet son haftam sonra 2. Trimestera giriyorumm. 2. Trismesterda olan annişler tecrübeleriniz neler? tavsiyeleriniz neler? ♥️
buse76 merve_tp tabiki her dönemin zorluğu gibi bu dönemin de var evet bulantı halsizlik geçiyor ama bel ağrısı ekleniyor geceleri uyuyamama ekleniyor onun haricinde güzel buralar 😂😂
Fatmanur_0416 merve_tp benim çok rahat geçmişti 14.haftaya kadar çok zordu sonra çok güzel geçmeye başladı hamileliği çok sevdiğim bir dönemdi yani 3.trimester çok zor geçiyor yani inşallah senin güzel geçer
mervekalkann Ben rahat geçiriyorum 20. Haftama giriyorum herşeyimi kendim yapıyorum ilk 3 ay zor oluyor bulantı, halsizlik derken. Şuan iyi ilerliyor. Yürüyüşümü de yapıyorum enerjim de yerinde.
mervekalkann merve_tp Çok yakında o durum geçecek halsizlik bitecek. Ben 15. Haftaya kadar sabahları ilk lokmada istifra ediyordum. Yeni yeni insan kendine geliyor 20 li haftalara yakın :)
ebruse14 Kızlar bende bişey sormak istiyorum 14 haftalık hamileyim küçük tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum baskı falanda olmuyo tuvalete gidince resmen ıkınarak oluyo yanma gibi bi şikayetim yok bunu yaşayan var mı
Meltem3461 ebruse14 idrar tahlili verin bence, gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olmakta belirtilerinden biride kesik kesik idrar yapma sayılıyor
minnosss58 merve_tp hamileliğin en güzel zamanları keyfini çıkarın 😂 3. Trimester çekilecek gibi değil mide yanmasından, ağırlaşmadan.
selma128 Haftadaym 15. Haftadan sonra kendime gelmeye basladiim enerjim yerinde evimi isimi yemegimi yapabiliyorum cok şükür
kartanesi___ merve_tp evet öyleydi gerçekten hamile olduğumu bile unutuyordum ve inanılmaz bir enerji gelmişti
minnosss58 merve_tp Allah yardımcın olsun o zaman canım, ben iftarı bile mide şurubuyla açtım valla o derece kötü