gkcnkocbal Kızlar Antepde Abdullah bey 14. Haftamda cinsiyet erkek dedi ama ben aşırı kız hissediyorum dr beye giden yanıldığını duyan gören var mı
estin gkcnkocbal ilk başta tahmin söylüyor ama genelde doğru çıkıyor ilk kızımda yüzde 70 kız demişti bi sonrakinde kesin olarak söyledi şimdi tekrar hamileyim yine Abdullah beye gidiyorum şuan 12+3 günlük ikizlere hamileyim yarın randevum var bakalım ne diyecek bu sefer
gkcnkocbal estin bende tecrübesine güvendiğim için yanılmaz diyorum ama kısmet sağlıkla gelsinler inşallah
gkcnkocbal ikicanli Muayene ücreti 2bin Tl.Doğumda Bossan ile anlaşmalıymış benim sezeryan olacak 40bin dediler fiyat
ikicanli gkcnkocbal yaa bossan hastanesi çok kötü evime yakın diye oğlumu acil durumlarda bir kaç kez götürdüm ben ordaki sağlıkçılardan inan daha bilgiliyim o kadar söyleyeyim yani sana . Doktor iyi ama umarım çalışanlarda alanında iyi olanlar denk gelir size🥰
gkcnkocbal ikicanli valla o kısım benimde kafama takılıyor inanki dr bey çok iyi ama hastaneden emin değilim 🙃
ikicanli gkcnkocbal benim oğlum bir kez kireç sökücü içti acil aldım gittim oraya . Napsak ki bilemiyorum diyor doktor damar yolu açacaklar 7 kişi denedi bulamadı bir türlü . Artık aldık kaçırdık çocuğu orda