Esraysr16 Sehho evet maalesef cok zoe gerçekten allah gönlüne göre versin inşallah 🙏 benim eşimin ailesi de köydeler siz bursada nerdesiniz bursalı mısınız
Sehho Esraysr16 bursalıyız eşimde bende Nilüfer’de oturuyoruz ama köylerimiz osmangazide. Siz nerelisiniz bursaya gelin mi geldiniz
Esraysr16 Sehho yılbasından once normal 40 sezeryan 50 demişti halit arslan diğer doktorları bilmiyorum
gulg6 sirius8 ben şuan 7 aylığım ve dorukta doğum yapmayı planlıyorum. Ayrıca doğum paketi almadım sadece en baştan beri gidiyorum ve doktorum da çok iyi zor bir gebelik geçirmeme rağmen hem rahatlatıcı hemde çok destek olarak bu süreçte yanımızda oldu . Paket almasan da olur bence
Esraysr16 Sehho yok bende bursalıyım eşimde bursalı osöangazi de oturuyoruz ikimiz de yenişehirliyiz aslen
ayseel Esraysr16 merhabalar tekrardan 🌸 bugün Halit bey ile görüştük muayene etmedi seni ilk günden yormayalım dedi usg ve nst baktı, doktorun yaklaşımı pozitifligi hoşuma gitti gerçekten dediğiniz gibi ılımlı tatlı bir doktor. 🥰 Ama neşe hanımın söylediklerinin biraz tersini söyledi farklılık oluştu arada 😂 o biraz kafamı karıştırdı ama önemli şeyler değil elbette kilosu boyu vs gibi seylerdi
Esraysr16 ayseel ya bazen usg de kilo boy değişebiliyor harekt ettikçe falan yani yaılma olabilir mesela arkadasıma doktoru 3kg doğucsk cougun demişti ama bebek resmen 2.300 doğdu çok şaırdım ben ahahahahha
Zehraumut sirius8 kuzum ben nev esentepe ye gidiyorum bende aynı şeyi diyordum devlette doğum yapayım dedim randevu akmak ne mümkün ve de takipli olduğun doktor doğuma giremiyor maalesef girse bile şehir hastanesi çok eskide kalmış Bursa’da estetik dikiş yok mesela normal dikiş atıyorlar benim 3. Doğumum ilkim normal 2. Sezeryan oldu 3. Şuan hamileyim ve riske atmak istemiyorum çok kötü yorumlar duydum şehir hastanesinde 1 gün önceeen yatırıp 4 saat önceden sonda takma 12 yaş altı çocukları ziyarete almadıklarını max 3 gün hastanede yatıyorsun tabi normal olursa farklı benim sezeryan olucak ve güvenemedim açıkçası şuan gittiğim doktorumdan çok memnunum nev esentepe Tayfur bey doğum da 50 şuan evet çok fazla ama sağlığımı riske atmak istemiyorum sezeryan çok zorlu bir süreç verecek gücümde yok hatta yüzüklerimi satıcam doğum için
Zehraumut sibel__ kızum 6 mayısta doğum yapacağım bugün düzensiz sancılarım var düzene binerse gidicem ama sanmıyorum doğum yaptığım da yazarım
sibel__ Zehraumut Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah🤲🏼 Ben de Tayfur Bey de devam etme kararı aldım, hayırlı olur inşaallah
Zehraumut sibel__ amin kuzum cümlemize inşallah kaç haftalıksın Tayfur bey çok iyi ya gayet de neşeli güleç bşr doktor
sibel__ Zehraumut 25haftalığım şu an, detaylı da tanıştım Tayfur Bey ile, asıl doktorum hastane değiştirdi ben de detaylı ultrasondan sonra Tayfur Bey de devam etme kararı aldım, sağolsun kendi de kabul etti
sibel__ Zehraumut evet, ilk doğumumu da onda yapmıştım, çok memnun kalmıştım ama Tayfur Bey kabul edince onunla devam etme kararı aldım. Umarım sorunsuz geçer doğum sürecimiz ve sonucumuz
hilalibrahimm sirius8 ben Esentepe Hastanesi’nde doğurmuştum ilk kızımı neşe kaplan karakaş çok iyi doktordu çok ilgileniyor ama jimer Hastanesi’ne gitmiş ben orda doğurucam yine çünkü kimseye güvenemiyorum 2.ciye hamileyim tanisaniz doktoru sizde çok seversiniz umarım çok iyi bir kadın herşeyiyle ilgileniyor