Esraysr16
ayseel Ben ilk gebeliğimde 8 haftanın sonunda kalbinin durduğunu şans eseri halit aslana randevu almıştım onda öğrendim aynı gün kürtaj oldum, bizi eşimle o kadar motive etti ki. Ve bana daha önce hiç doğum yapmadığın için önce kanallarını ilaçla açılmasını sağlayalım sana zarar vermeden yapalım bu işi demişti. Ve ben o günün akşamı misafir ağırladım o kadar işinin ehliydi. Hiç sorun yaşamadım hatta 2 hafta sonra başka doktora gittim kürtaj sonrası muayene diye o doktor bile hiç sıkıntın yok direk bebek düşünebilirsin maşallah tertemiz için demişti ve ne adet düzenim değişti ne yara vs oldu. Kürtajdan sonra tüp tıkanıklığı olabiliyorlar dediler ama çok şükür oda olmadı Hsg yaptırdım temizdi. Doktorun özel muayenesi olsa ona giderim ama maalesef artimi hastanesini beğenmiyorum sadece para için çalışıyorlar. Kayınvalidem 10 yıldır bir doktora gidiyorhastalığından dolayı inanın 5 ev parasını yemişlerdir. Adım atsa para parayı almadan da asla ama asla müdahale etmiyorlar. Devletin o yönünü seviyorum sadece sana hasta gözüyle bakıyor evet seni şımartmıyor ilgi manyağı yapmıyor hatta ve hatta azarlıyor ama sadece hastasın onun gözünde bir menfaatçi yok. Ama özellerde öyle değil yüzüne gülüyor hanım hanım diye dolanıyorlar ama tomar tomar para alıyorlar, canım canım diyip iliğini kemiğini sömürüyorlar insanın