yoncahan Selam herkese, Demir ilacı kullanmaya başladım. 16+5 günlük gebeyim. Bu gün ilk kez içiyorum. Benim gebelikten önce psikolojik makat çatlak sorunum vardı. Gebelikten sonra maalesef kabızlık yaşadım ilk haftalarda ve mafoldum. Daha sonrasında afedersiniz basura çevirdi derken çok şükür bu durumu beslenme vs derken atlattım. Normalde daha önce gittiğim doktorum demir ilacı vermeyecekti ilerleyen zamanlarda serum takviyesi yaparız demişti. Bazı sebeplerden dolayı özeldeki doktorumu ve hastaneyi değiştirip daha tecrübeli farklı bir yere gittim orada doğum yapmaya karar verdim. Yeni doktoruma durumu anlattım ve serumun da aynı etkiyi gösterebileceğini en azından deneyelim bu değerlerle serum uygun değil diyerek kabızlık etkisinin en düşük olduğunu söyleyerek FERTAMİR şase verdi ve yanında probest digestive probiyotik kullanmamı böylelikle bir sorun yaşamayacağımı söyledi. Demir ilacının tadını sevdim suya karıştırıp içiyorum kahvaltıdan ortama 10 dakika sonra vişne suyu gibi. Fakat korkuyorum da. Daha önce kullanan arkadaşlarım yorum yapabilir mi? Memnun kaldınız mı? Bir problem yaşadınız mı? Benim için tecrübeleriniz çok önemli. Bu süreçte nelerle karşılaşacağım? Yardımcı olursanız çok sevinirim 💖
istanbuldabiizmirli yoncahan Ben de Sidefer şase kullanıyorum uzun süredir. Suya karıatırmıyorum ama agzıma döküyorum, hemen emiliyor zaten. Ne kabızlık ne benzer bir sorun yaşadım. Demir değerlerim hiç düşmedi, doktorunuza sorun, uygun bulursa başlayın 🙏🏻 Geçmiş olsun
yoncahan istanbuldabiizmirli Teşekkür ederim 🙏🏻 Benimkinin tadı gayet güzel de demir ilaçları kabızlık yapıyor dediği için herkes tedirginim. Kullanan arkadaşlardan bilgi alayım dedim ona göre değiştiririm 💖