Merhaba
Ben 18 + 6 gebeyim bugün itibari ile
18 + 3’te iken hafif boğazında bir gıcıklanma tarzı bir şeyle başladı bir sonraki gün bayağı kötü oldum baş ağrısı burun tıkanıklığı boğaz ağrısı o günün akşamı da acile gittim acilde hafif bir enfeksiyon oldu ilaç kullanmama gerek olmadığını söylendi sadece parol yazabileceğini söyledi çok ağrın varsa orada bir tuzlu su yani o şekilde bir serum taktı ilaç veremediği için kendi kendine geçeceğini söyledi ben daha fazla yayılır mı artar mı diye sordum yayılmayacağını söyledi e-Nabız üzerinden tahlillerim kontrol ettiğimde idrar tahlillerim temiz görünüyordu kan üzerinde birazcık çıkmıştı ve kas ağrılarım falan yok sadece boğaz ağrım burun tıkanıklığım var baş ağrım var acile gidip geldiğim akşam sabaha kadar sürekli uyanarak uyudum hiçbir şekilde tamamen uyuyamadım boğazım çok kurudu boğazım çok ağrıdı sabaha kadar su içtim bir terledim bir normale döndüm ateşim yoktu ama çok terlemiştim dün de böyle biraz boğaz ağrım baş ağrım burun tıkanıklığı ve dün itibarıyla hapşırmam başladı böyle ara ara geldi gitti terleme oldu sıcak basması oldu sonra geçti dün gece daha rahat uyudum ve çok önceki gece kadar uyandım ama sabah uyandığımda boğazım mesela birtık daha şişmişti dün düzelmiş gibiydi inmek üzereydi o etki geçmiş tekrardan şişmişti bugün gün içerisinde baş ağrım çok hafif burun tıkanıklığın ve burun akma devam ediyor ara ara burnum akıyor ara ara duruyor tıkanıyor ateşim yok bakıyorum boğazım biraz daha iyi gibi ama hala ağrısı falan arada var gıcık tutacak gibi oluyor tutmuyor sizler nasıl iyileştiniz mesela onu merak ediyorum bir de benim ilk hamileliğim bu dönemlerde hareketli listeden çok insan oluyormuş araştırdım baktım hareketli benzetebileceğim herhangi belirtiler de yaşamadım sürekli dinleyen mesela bakıyorum kontrol ediyorum ama ben henüz bir hareket hissetmedim ben şimdi hasta olunca da endişeleniyorum çünkü ben sekizinci ve 11. haftam da kanama geçirdim zorunlu istirahat deydim daha yeni yeni normal hayata dönüyorum ve benim yıllardır beklemiş olduğum bir gebelik inşallah Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağınıza almayı nasip eylesin umarız benzer şeyler yaşayan var mı merak
Ediyorum