evren_ygmr girlll hayır bende 4 martta aldım randevu o zaman belli olur dış hemoroidden dolayı sezeryan olur diye tahmin ediyorum çünkü benimde çok büyük
evren_ygmr girlll ben 36 + 1 deyim ne küçülme nede kaybolma var acaba dış hemoroidden dolayı sezeryana alırlar mı?
rubyyyy ayyce45 şu an bende de bel ağrısı başladı ılık bir ağrı kasıklarıma yayılıyor gibi ama düzensiz yalancı sancı olduğunu tahmin ediyorum 38 e kadar dayansalar keske
girlll evren_ygmr ben de pazartesi 37 olacağım yaklaşık 3 haftadır var dış hemoroid benim de ne küçüldü ne de kayboldu, inşallah vajinal doğuma engel değildir. Pazartesi günü doktoruma danışayım size de bilgi veririm
girlll evren_ygmr bugün kontrolüm vardı doktoruma sordum dış hemoroid vajinal doğuma engel değil dedi bilginiz olsun.
evren_ygmr girlll inşallah vajinal doğuma engel değildir iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah verdiğiniz bilgiler için de çok teşekkür ederim ☺️ 🌸
ozgesbaby_ Ben de 36+4 deyim. 2 gün önce nst de sancı çıktı ilaç başlattı doktorum. Bugün tekrar nst ye girdim bir problem yok çok şükür ki. Karnımın sol üst tarafında ara ara iğne batması gibi hissediyorum ya acıyor yani böyle yaşayan var mı başka?