BurcuMusti3107 incei anladım benimde ikinci gebeliğim 36+1 iz şuan bende 38 39 arası doğum olması lazım çok kafama takıyorum yaa ilkşinde böyle değildim şimdi çok düşünüyorum doğum sürecini
rubyyyy katlav gerçekten ilk hamilelik tecrübesizliği diye bir şey var en ufak bir şeyi doğum belirtisi sanmaktan kafayı yiyeceğim
ranakzrn2 rubyyyy 37 hafta olduk bizde bir oglum var 2.5 yasinda bir tik zor geciyor ama bekliyoruz bakalim benimde karnima kramp giriyor bazen cok zorluyo ya
evren_ygmr girlll geçmiş olsun benimde dış hemoroidim çok büyük doğumum nasıl olacak hiç bilmiyorum doktor size bişey dedi mi bu durum için
girlll evren_ygmr genel cerraha gittim müdahale edemeyiz anca doğumdan sonra ameliyat dedi 😭 kendi doktoruma pazartesi günü söyleyeceğim ne diyecek hiç bilmiyorum.
begumm01 1kediannesi1 Nişandan sonra mı yaptınız benim de nişan gelmeye başladı ama sancı ve açılma şuan yok
1kediannesi1 begumm01 nişandan sonra hastaneye geldim eğer sen normal doğum bekliyorsan sancıni çekip git benim sezeryan kesindi sancım da çok çıktı bekletmediler canım
merve4152 incei benim de aynı ilki asla böyle değildi, çok zor geçiyor cidden. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. 36+4 ben de ve pıhtılaşma var. Riskli grupta olduğum için neyseki 38de alacak. Sağlıkla slalım İnşallah kucağımıza.
incei merve4152 kavuşmanıza çok az kalmış 🧿 inşallah sağlıkla alırız en önemlisi bu. Artık az kaldı kavuşmalara 🌺
dilanyavalak badeki malesef bende olmuştum geçti tekrardan nüksetti bebiş gelmeden insaAllah kurtuluruz bu arada 36+3 m bende sadece doktorun verdiği kwelladayı kullanıyorum
gunmomy rubyyyy daha önce uykusuzluğun varmıydı kendiliğinden mi düzene girdi 28 haftalığım 3 gündür dalamıyorum 3 saat falan dalıyorum o kadar
coolmom1 biz de an itibariyle 37+1 olduk. egzersizlerle ilerlediğimde ağrılarım azalmış oluyor ama yalancı kasılmalar mevcut düzenli hiçbir sancı ya da belirti yok henüz
rubyyyy coolmom1 egzersiz veya yürüyüş yaptığım günün geceleri çok zor geçiyor benim için uykusuzluk ve kramplar çok oluyo sizde de var mi
nazife81 rubyyyy 35 haftalıkyım aşırı bel ağrısı pelvis acıma yanma herşey var sık tuvalete gidiyorum biran önce hayırlısıyla doğsun diye bekliyorum😊
rubyyyy nazife81 enfeksiyon olma ihtimali var mi doktorunuzla görüşün mutlaka sağlıkla ksvuşun bebişinize
miro61_ 35 bende.bu aylar zor ya .gece olmasa diyorum .yatamama yüzünden. Arada kramplar karın ağrısı .sekilden şekile girmeler. Hayırlısıyla 38 gelsede kavussak 🥰
kavalakurabiyesi rubyyyy eşime sahur hazırladıktan sonra biraz uyuyabilmişim Canım benim bu durumda eşimde kalksın bi zahmet kendi hazırlasın ay simir oldum yeminle .