Mirom Kızlar nasipse mayıs gibi doğumum var acaba tek eşim yanimda refakatçi kalsa yeterli olurmu annem büyük oğlumla evde kalayim ben cocuğu bakayim hastane de çocuk perişan olmasn diyor kayinvalidemi de istemiyorum allahn bildiğini ne saklayım doğar doğmaz cocugu kendi tarafına benzetiyor bagira bağıra konusuyor herkesi hastaneye çağırıyor dogum oldu gelin fotoğraf cekilirsniz diyo ilk oğlum da da kaldi sinir ett beni
arbustoo Mirom normal dogumsa olur amaaa sezaryende insana ihtiyac fazla oluyor. Kaynanan ogluna baksin annen gelsin yanina olmazmi ki oyle ?
Merveee1 Mirom sezeryan Doğum yaptım ilk olmasına rağmen eşim kaldı rahattım da gayet bu doğumum da da eşim kalacak
Ecenisan76 Mirom ahahahah yemin cok güldüm ya benimde kayın peder öle 😂😂o halde foto cekip paylasmaya meraklı sanki ona ne ya
Hmdeatas Mirom ayy ne guldum yaa gece gece :))) bende istemiyorum valla sana katılıyorum benimde ilk olucak ınsallah annemle eşimi istiyorum tek sonra direk anneme kaçmayı planlıyorum :))
ikinciprensimgeliyor Ben aksine kayinvalidemi istiyorum kizlar.ablam evde buyuk ogluma bakicak.kayinvalideme dedim sen gel.masallaaah cok becerikli bide oyle herseye bir bahane bulan cok konusan biri de degil.annem vefat etti.yoksa o kalirdi yasasaydi.ama kayinvalidem de anneden farksiz.