demirrleydi_ EsoMom_ sütüm var ama iftara doğru azaldığını farkettim ve bugün fazla susuz kaldım diye böbreğim ağrıyordu tutmaya karar verdim ya da aralıklı tutucam
1Ali Geçen sene 4-5aylıktı oğlum emzirmedim hem mide bulantısı şeker sıkıntısı yaşadım hemde süt üretimini etkiliyor. Bu sene hala emiyor 16aylık ama gönül rahatlığıyla tutuyorum
demirrleydi_ EsoMom_ deniycem bakalım ek gıda alsaydı yine tutardım ama daha küçük riske atmak istemiyorum gelişimi güzel gidiyorken gerilemesini istemiyorum
1Ali EsoMom_ evet evet kesinlikle. Şimdi sütüm azalsa bile üzüleceğim bir şey yok zaten 16aylık oldu bir şekilde yemekte yiyiyor. Ama diğer türlü daha küçükken tutmaya devam etseydim ve sütüm iyice azalsaydı çok vicdan azabı çekerdim
1tucee EsoMom_ önermem emzirirken oruç tutmayı sizinde tutmanızı dediğim gibi önermiyorum sonuçta süt gelmesi için sizin iyi beslenmeniz uyumanız lazım ki bebeğinizinde karnı doysun ☺️🌸
EsoMom_ demirrleydi_ tabi canım bi de iki buçuk 3 litre su bi anda da içilmediğinden sıkıntı yasıyoruz
bsr_1905 EsoMom_ bende o aylarda tutmuştum çok sıkıntı yaşammıştım ama kişiye göre değişir tabikide bu duruma göre ilerle bi dene önce azaldığını hissedersen ona göre karar verirsin
EsoMom_ bsr_1905 eşimde korktuğundan pruc tutma diye baskı yapıyor ama kandilde bir gün bile olsa tutarsın demişti
EsoMom_ 1Ali bende açıkçası en çok bundan korkuyorum her saatte bi emmek istiyor gündüzleri o bana çok sıkıntı yaratırdı
carolina07 EsoMom_ hamileyken ve 2 yıllık emzirme sürecinde tutmadım oruç. Sadece ilk günleri tuttum şimdi yine öyle olacak ilk gün tuttum artık tutmuyorum
demirrleydi_ EsoMom_ aynen öyle zaten bizim için farz kılınmamış birazcık büyüsün kaza tutarız inşAllah
carolina07 EsoMom_ ben de tutmadım dedim zaten😊 tutmuyorum ileriki yıllarda kazasını tutucam inşallah