kurkmantosuzmadonna Yazmelegi_ yaaa çok şükür. Maşallah sana ve bebişe. Bir an önce toparlanıp evinize dönersiniz inşallah.
onal7 Yazmelegi_ bende aynı senin gibi ddüşünüyorum birinci bebeğimde belden iğneli ameliyatta çok fazla hissettim çekişmeleri vs vs o yzden genel istiyorum bu sefer zaten birincidede ağrı olmadı baş ağrısı vs inş bu bebeğimde genel istiyorm
vanilya_kokusu_ Yazmelegi_ dur ben hala şok sen dogurdun mu aşkım şimdi okumaya geçebilirjm hikayeni😭😂🫶🏻
vanilya_kokusu_ Yazmelegi_ aşkım hayırlı olsun inşallah darısı başıma inşallah banada 18 Mart a gün verdiler bugün malesef anestezi hocası genel e sıcak bakmadı spinal olacam gene nasıl o korku ile bitecek bilmiyorum ya 🥺🤲🏻 gün mü almıştın yoksa sancın mu geldi
Yazmelegi_ vanilya_kokusu_ sagol bebeğim🌸doktorum dün perşembe günü alalım demisti o yüzden aldılar. İnşallah seninki de çok güzel geçer
Yazmelegi_ penbe_karisi aminnn bacım darısı sana inşallah ❤️ @aselinannesi38_ amin bacım darısı sana inşallah 🌸 @sevaldqn1 sagol bacımmm❤️ @HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI sagol canimm❤️ @Caganmoms teşekkür ederim 🌸
aselinannesi38_ Yazmelegi_ gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok çok geçmiş olsun bitanem ❤️🙏
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Yazmelegi_ maşallah gözün aydın canım 💖 hikayen benimkine çok benziyor anılarım canlandı🤣