taze_annee_ Arkadaşlar 30. haftama yeni girdim bugün affedersiniz lavaboda idrardan sonra suya benzer bir akıntım oldu bu normal mi çok korktum bebeğimin hareketlerini hissediyorum acaba bana mı öyle geldi emin olamadım 🥹
Busranur_mnts taze_annee_ eczanede su mu değil mi diye anlamak için test kiti var emin olmak için alabilirsin bazen akıntı da sıvı oluyordu bende de akıntı da olabilir
taze_annee_ Enguzelbekleyis8080 evet kokusuz ve berrak bir su gibiydi bende emin olamadım bebeğimin suyunun azalmasından korkuyorum sabahta adet sancısı gibi hafif ağrım vardı
taze_annee_ Enguzelbekleyis8080 Burda randevusuz bakmıyorlar bir hafta sonra zaten özele gidecektim uzakta olduğu için emin olmadan gitmekte istemiyorum eğer bebeğin suyu olursa her idrardan sonra devam eder mi akıntı
Enguzelbekleyis8080 taze_annee_ Canım bilemeyiz yani acile git o zaman su geliyor olabilir de mecbur bakacaklar
iyiliktozu taze_annee_ eğer su ise 1 hafta sizin için çok geç olabilir. Su gelişi gibi durumlarda acilde bakıyorlar, yakınındaki hastaneye git canım.