Bahcedomatesi Lil https://www.instagram.com/p/BuqxLwfBe4w/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=qqlkmlbzf5yx
1umutturyasamak Lil istanbulda otursaydn bi magaza onercektm yari fiyatina dusmusler 150 liralik olan lar 60 lraydi hemde sade ve şık oyuzden sordum cnm
2cocuk2kopek Lil Yaa kesinlikle katiliyorum ben normal pijama takimi ve normal gecelik alicam valla bunlar nedir boylee😐😐
Bzkrt1 Lil teşekkür ederim. Bende normalde s beden giyiyorum ama xl aldım indirimde sadece xl bulduğum için. Daraltırım diye düşünüyordumkiiii bi denedim anca olur 😂 umarım gönlünüze göre bulursunuz 💕
Nursemom Lil bence de ya. Sanki bunu alınca dünyada ilk ve tek Doğum yapan benim hissi veriyor 😂 bende sadelikten yanayım. Artık günümüzde herşey abartılıyor. Herşey gösteriş için🤔
Popmum Benim şikayetim de şu en büyük beden xl gören de tüm hamileler sıfır beden hamile kalıyor hiç kilo almıyor sanacak. Yahu arkadaş tamam xl üstüme oluyor ama çok dar ben bol giyinmeyi seviyorum nereye baksam 2xl bulamadım 😠 normal pijama da giyemem fotoğraf çektiricez lohusa takımlarına özgürlük istiyorum beden istiyorum benden kiloluların da hakkını arıyorum nerede bu üç xl ve dört xl hanımlar!??