sevlly MiracAlpinveUmutunAnnesi eğer paket almayıp sadece doğum için gidersem normal doğuma 56 bin dedi fiyat sabitleme yokmuş haziran ayında yine zam istedi . Doğumumda eylüle denk geldiği için zamlı fiyat olucak yani
umayanaa ben de Sultangazi deyim her yere fiyat soruyorum ama çok pahalı geliyor bana . devlette de hiçbir randevuya babayı dahil etmiyorlar . ilk hamileliğim olduğu için o da yanımda olsun istiyorum. sırf bu sebepten de özele gitmek istemiyorum. ne yapsam hiç bilmiyorum
sevlly umayanaa benim ilk özelde oldu 5sene önce bandırmadaydım . Bu 2. Olucak özeldeki rahatlığı bildiğim için bende açıkçası korkuyorum devletten ama bu hamileliğim riskli perinatoloji takipliyim bilemiyorum
gamzeeymen sevlly mega medipolmü. sadece dogum 80 bin civarı. toplam pakette sadece muane mi içinde ?
sevlly gamzeeymen pendik medipol , 9 defa kontrol , bebeğin ilk aşıları , doğum sonrası anne ve bebek ilk muayne , psikolog veya diyetiysen desteği 1 defa doğum bunları kapsıyor , eğer sadece doğum içinde normal doğum 56 bin dedi
ozturkkpnar yoncahan benim ikinci hamileligim ilk dogumumda ayni doktor ile medicana da anlasma saglayarak paket almistim son derece memnunda kaldim hastane cok basarili yenidogan yogun bakim unitesi olmasi gerektigi gibi icerideki hemsiresi doktoru cok ilgili, oldukca saglikli bir gebelik gecirmeme ragmen dogum sonrasi cocugumda solunum sıkıntısı oldu ve ayni hastanede yenidogan yogun bakimina alindi hemen müdahale edildi. Ayni donem inegolden sevkle gelen hastalar mevcuttu. Ben doktor odakli bir hastayim hastane tabikide onemli ama doktor hastaneden cok daha onemli tum sureci ilerlettiginiz sizi gereksiz oyalamayan ivir zivirla ugrastirmayan kisi olmali diye dusunuyorum.
yoncahan ozturkkpnar hangi hastaneden bahsettiğinizi bilemiyorum o yüzden yorum yapamayacağım ben konuya genel yorum yapmıştım ama direkt sizi yanıltlıyor gibi etiket olmuş ☺️ Önemli olan zaten doktor, ebe ve hemşireler ile anlaşıyor olmanız. Umarım kolaylıkla sağlıkla atlatırız 💖
ysmnsen MiracAlpinveUmutunAnnesi merhaba hangi doktordan memnun kalmadınız bende orada doğum yapacağım 😐
sevlly dilaraacetinn kartal lütfi kırdara gidiyordum ama dün malesefki bebeğim kalbinin durduğunu öğrendim