narcissus24 Kızlar selamlar, geçen yatarken ayağımın arkasına kramp girmişti ve 2 gün boyunca üstüne basamamıştım. Doktor magnezyum takviyesi verdi, sizde kullanıyor musunuz
betealt narcissus24 evet kramp girmesini bir nebze de olsa önlüyor. Bir de bunun için bol bol su iç dedi
ghostty narcissus24 evet benim de gecenin köründe kramp girmeye başlayınca mg verdi doktor. Bir gün kullan bir gün kalsiyum kullan dedi. O şekilde ilerliyorum şuan. Normalde daha geç hafta veriyormuş mg u, ondan böyle uygulayalım dedi.
Admsarzu narcissus24 evet günde 3 kez suan 33+4 üm kullaniyorum ama yinede aşırı ağrılarım oluyor 🤦🏻♀️
1905_1 Evet, karnimda ağrım oluyordu kanamalarim da olmuştu en basta doktor Magnafour adlı magnezyum verdi
Rmeysa_01 narcissus24 Benim bacak ağırısı baş ağırısı ve huzursuz bacak sendromu kurtarıcım magnezyum O kadar çok iyi geldi ki bana ama birz pahalı Toz granül olarak yazmıştı diğerleri onun kadar etkili olmadı
sumeyyesummerr narcissus24 ben karnımın ucunda ufacık birkarıncalanma hissediyorum ara ara dedim hemen magnezyum takviyesi verdi. Ama sanrım 2 3 gün kullandım geçti. Sonra bıraktım takvşyeyi