aycappoyraz 13 Şubat beta 17 16 Şubat beta 117.12 18 Şubat beta hcg 284.99 Sizce bu sağlıklı bir gebelik mi? Tekrar kan vermeye gerek var mı?
myangelson aycappoyraz evet güzel artış olmuş tekrar kan vermeye gerek yok 1 hafta sonra kontrole gidebilirsiniz
aselimdurum aycappoyraz gerek yok 2 veya en fazla 3 kez vermek yeterli 1hafta 10 gün kadar bekle sonra keseyi görmeye git hatta ben beklerim sabrederim dersen 2 3 hafta bekle kalp atışını da duyarsın hepsi aradan çıkar
rumeyyurmom aycappoyraz bence gayet güzel bir artış 🥲 benim 4 günde 107 den 568 e çıkmıştı yani 2 gün arayla verseydim seninki gibi bir değer çıkardı yani için rahat olsun 🥲❤️
strawberrygirl myangelson Kız kardeşim pazar günü kan verdi değeri 1073 çıkmış bugün sabah da 3698 çıkmış değeri gayet iyi ilerlemiyor mu ben normal olduğunu söyledim sizce de öyle değil mi
aycappoyraz Birdbox Valla bitane oğlum var gidemiyorum zorlanıyorum o yüzden sordum gerek varmı diye 🥲🤣
aycappoyraz aselimdurum 18 Ocak son adet tarihi. Mart 5 e de sıra aldım kalp atışını duyar mıyım sizce
myangelson aycappoyraz yani doktora gittiğinizde hemen hemen 7 haftalık oluyor son adete göre, bazen 7. Haftada kalp atışı duyulmayabiliyor
zehra_pinarci aycappoyraz aynıyız benimde son adet 18 Ocak ben salıya randevu aldım keseyi göreyim de diğer hafta da kalp atışını duyarım inşallah
aselimdurum aycappoyraz 4+1 oluyorsunuz şuan randevu gününe kadar tahmini 6+ haftalık falan oluyorsunuz geç döllenme olmadıysa şayet duyarsınız 🌸
myangelson strawberrygirl normal evet. 1073 gördükten sonra kan vermesine de gerek yoktu aslında son adetine göre 5 hafta ve üzeri olduğunda kese görülebilir geç döllenme vs olmadığı sürece
1melekannesi3858 myangelson aşkım normal demişsin ama pazar günü 1073 bugün 3698 çıkmış aradan 4 gün geçmiş iyi mi sence 4292 olmalıydı bugunki değeri
myangelson 1melekannesi3858 normal canım 2 katı değil en az %60 artış yeterli. 60 ile hesaplayinca da 2746 olması yeterli oluyor. Ki bu değer baya büyük kan vermeyip bir kaç gün sonra doktora gitmek de uygun olabilirdi son adet ile 5 haftalık olunca
1melekannesi3858 myangelson onu bilmiyordum aman normal olsun zaten hiç bir gebelik problemli olmasın herkez sağlıkla alsın kucağına inşallah
aycappoyraz rumeyyurmom Uyuyamadım sabaha kadar sonuçları gördüm rüyamda ya çok şükür güzel gidiyor teşekkür ederim 🥲🩷