Buseea0279 nazliiaytac bilmiyorum ne zaman kan verdiniz bana doktor şuan normal duruyor önemli olan ilk değer değil düzenli artması dedi
busra3868 saziment bende bugün gittim doktora 7 haftalık bebek kalp atışı varla yok arası şüpheli dedi
saziment busra3868 daha küçüktür bacım stres olma sakın 1-2 günle bile değişiyor gelişiyor bebekler 1 hafta sonra tekrar gidersin net duyarsın
busra3868 saziment inşallah Banada dua edin. Bundan iki hafta önce özele gitmiştim kese ve yolk saç oluşmuştu bebek yoktu bu gittiğimdede bebek de vardı inşallah kalp atışını iyice haftaya duyarız
saziment nazliiaytac yani bir sorun yoksa 8-9 hafta civarı gidebilirsin bacım detaylı kan idrar tahlili yapıldı mı
nazliiaytac saziment evet beta 7282 çıktı alttan ve üstten ultrasonla bakıldı idrar da verdim ama tansiyonum düşüyor bazen
nazliiaytac saziment miğdem çok bulanmıyor sadece uykum çok geliyor işte bir de kilo olarak bir tık zayıflamışım ama karnım şişmiş ya neden anlamadım 68 kiloydum bugün izlemde baktılar işte 66.95 olmuşum anlamadım tansiyonum 10.6 üstüne çıkmıyo
nazliiaytac Karnımın 4 aylık gibi şişmesi normal mi peki 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde çok büyümüştü karnım ama vaktinde büyümüştü şu an 1 ay 1 haftalık ama karnım çok şiş kilo olarak düşmüşüm de anlam veremedim