AlmilaMomm Kızlar yarın sezeryan doğumum var ve benim boğazım şişti acıyor burnum tıkalı bana acil geçirebilecek önerileri söylermisiniz lütfen🥹🙏
ozguvenc AlmilaMomm yarım çay bardağı ılık suya bol karabiber, bal, limon sıkıp içebilirsin ben her hastalandığımda yaparım boğazımı yakacak seviyede ☺️ ya da sirkeli suyla veya tuzlu suyla gargara yap boğazına iyi gelsin ☺️
Aleynaaaag AlmilaMomm bol c vitamini al,hava şartlarınız güzel ise dışarı da güneşlenin ve tavuk sulu çorba içebilirsiniz
beyzaarc AlmilaMomm bolca c vitamini bal tarçın limon ılık su öok iyi geliyor birde tavuk çorbası bol limonlu burun tıkanıklığı da varsa biraz pul biber karabiber katılabilir
ebrarkus AlmilaMomm yarın doğumunuz varsa belli bir saatten sonra yiyip içmeyi kesmeniz lazım haliyle.. Bence direkt bir acile gidin çünkü maalesef yeme içme ile geçecek bir şey olmuyor en azından bir günde geçmiyor..
ozguvenc AlmilaMomm rica ederim umarım bir nebze de olsa işe yarar ve umarım doğumun çok güzel ve sağlıklı geçer ☺️
AlmilaMomm Çook teşekkür ederim herkse önerileriniz için şuan biraz daha iyi boğazım 😍 hepsini deniycem gece 2 ye kadar yeme içme serbest sonrasında yasak 🙈 malesef hastanede sadece parol yapıyorlr ondan dolayı gitmek istemiyorum
ahsenimdeahsenim AlmilaMomm sezeryan oldunuz mu acaba.benimde bogazim tahris e burnum akiyor.pazartesi sezeryanim var insallah gecer
AlmilaMomm ahsenimdeahsenim evet oldum ama ben iyileşmiştim hafif balgam vardı redoxon c içtim ballı süt içtim bol bol c vitamini İçeren meyveler yedim deneyebilirsinşz sizde imşallah iyi olursunuz
adl_12 AlmilaMomm canım doğurdun mu nasılsın ? Ben İnfulanza iken doğuma alındım çıktığım da çok kötü şeyler yaşamıştım iyisindir inşallah