1_2_3_4 18+2 de diş ağrısı önerisi olan var mı acaba özellikle alt dişlerim çok sızlıyor fırçalamaktan da yoruldum geçmedi bir türlü
almila1723 1_2_3_4 hamilelikte işlem uygulanabiliyor. Ayrıca augmentine izin veriliyor. Benimde 30.haftada ağrım başlamıştı . 2 tane kadın doğum ve diş hekimine sordum augmentin kullanılabiliyormuş. Antibiyotik+parol tb. le idare ettim, geçti şükür.
melismersin 1_2_3_4 ayy benimde dolgum düşmüştü. Doktora bir problem olurmu gitsem dişçiye dediğim hamilelikte diş sağlığı çok önemli aksatma git dedi. Diş çekimi bile yaptırabilirsin demişti. Çürük erken doğumu bebek sağlığını etkiliyormuş baya.
zetabloom almila1723 32. Haftamda oldu banada ne yapsam geçme devlet hastanesi doktor izin kgıt yazmasına ragmen cekmedi Özele gidip cektirdim 2-3 gün de agumentin kullandım😣
1_2_3_4 zetabloom gidiyim bakalım ne diyecek inşallah geçse de çekseler diş ağrısı kadar kötü bir şey yokmuş
Arifecirit Müdahale edilecek aylardasın antibiyotik kullanırsan geçtiğini düşünüp sakın ihmal etme tekrar başlıyor çünkü ağrın azaldığı anda mutlaka gereken tedaviyi uygulat. Çok zor diş ağrısı hamileyken özellikle acil şifalar diliyorum 🌸