36 haftalık hamileyim evliliğimizin 4. Senesinde isteyerek hamile kaldım eşimde bende baya istedik. Cinsel hayatımız baya aktifti çok gezerdik eğlenirdik. Çok şükür maddi olarakta zorluğumuz yoktu kafamıza estiği gibi yaşardık. Ama şimdi hamileliğin son aylarına gelince ister istemez kısıtlandım, bedenen ağırlaştım kilo aldım çoğu yerim çatladı ışıltım kalmadı gibi hissediyorum. Sanki eşim benden sıkılmıs yada sıkılacak benden uzaklaşacak gibi hissediyorum. Ekstra bir sevgi ilgi şefkat bekliyorum ama sanki beklentim karşılanmıyor gibi hissediyorum. Cinsellikte çok uzun zamandır eşim isteksiz. Bebek var diye odaklanamadığını söylüyor. Bazen çok yükseldiğinde istiyor ama nadir. Bazen çok yalnız hissediyorum. Sanki bir tek bebek benim sorumluluğummuş gibi ve benim hayatım sadece kısıtlanmış gibi. Eski eğlenceli hayatım bitmiş artık yaşlı bi kadınmışım gibi hissediyorum. Aşırı özgüvenli biriyken şuan kendime güvenim sıfır. Arada eşimin telefonunu kurcalarken buluyorum kendimi. Sonra üzülüyorum neden kendime güvenim gitti diye ağlıyorum. Doğumdan sonra kilo veririm, yine giydiklerim yakışır süslenirim gezerim eğlenirim diyorum. Ama içten içe inanmıyorumda. Enerjim bitti. Eşimede kendimede iyi gelemiyorum bunları birine anlatsam sanki bana dertsiz basına dert açıyorsun basit şeyleri takma dicekmiş gibi küçümsicekmiş gibi geliyor.