Chan Deletedmom0909 Belin neresinde olduğuna göre değişiyor bu durum. Spinal iğne omurganın C3 ile C4 segmentinin arasına yapılıyormuş. Ama fıtık yüzünden spinale izin vermeyen doktorlar duydum. Ben de doktor açısından sorun yoktu ama ben riske atamadım.
Deletedmom0909 Merveyrdm bende sırf o yüzden istemiyorum doğar doğmaz görmek istiyorum genel olunca ayılınca anca görebilcem
Deletedmom0909 Chan hangisi hayırlısıyla o olsun yaa yeterki sağlıklı sıkıntısız bi doğum olsun inşallah
Ghayekan Kızlar bende doğurdum.37+3 te sancılandım spinal anesteziyle sezeryan oldum.bugün 5. Gün.Dikişlerimde sıkıntı yok ama 2 gündür ense kökümden başlayıp başıma vuran berbat bi ağrı var.Neskafe ,parol bana mısın demiyor😒
Merveyrdm Ghayekan nescafeyi ameliyattan çıkınca içmek gerekiyormuş bide bol su ama tabi bünye meselesi herkezde aynı olmuyor rabbim şifa versin inşallah
Merveyrdm BBusraa 2 gün kaldı bi yanım hemen gelsin diyor bi yanım son raddeye kadar sık dişini doğurma diyor 😁😁😁
Meryemekrem Merveyrdm canim benim ilk gün biraz zor ama ayağa kalktığında Sadec e agrin oluyor. 2 ve 3 gün de hafifleyerek 1 haftada geçiyor.