beyazakgl Kızlar oruç tutmayacağım ama eşim için sahur hazırlayacağım sonuçta o süre zarfında acıkacağımı düşünüyorum bir şeyler tüketirim demir ilacıda aç karnına içiliyor ya sizce nasıl bir yol izlemeliyim
alevgu beyazakgl gece yatmadan önce alabilirsin. Ben normalde de öyle yapıyorum sabah içtiğimde mide yanması bulantı sorunu yaşadığımdan dolayı
powerpuffgirlss beyazakgl evet ama tok ta icilebiliyor bende ac diye biliyodum doktorum tok ic mideni agritir dedi
bsrbrkysr184_ beyazakgl ben gece yatarken içiyorum sabah troit ilacı içiyorum aralarında 4 saat olması gerek dedi e napayım dedm demiri yatarken iç troiti sabah iç dedi miğdem ağrıyr sabah içinde gece daha iyi oluyor 😇
habibe66yks beyazakgl ben aç karnına içtim ilk tiriod hapi yarım saat arayla demir ilacı içtim hem kusturdu hem karnımı agritti doktora gittim demir hapını kahvaltıdan 1 saat sonra ic o zmn dedi ve 2 saat çay kahve süt ürünleri yenmemesi lazım boyle yapınca kusmadim
beyazakgl powerpuffgirlss aç içilmesinin daha iyi olduğunu söyledi benim doktorumda ama sanırım çözüm buldum
alevgu beyazakgl bana da ilkten öyle demişti ama dediğim gibi bulantı vs sorunları yaşayınca yatmadan 1 saat önce portakal mandalina tarzı c vitamini tüketip ilacı alıyorum sabah midem daha rahat kahvaltı yapıyorum artık
beyazakgl habibe66yks bende araştırdım da sahur yaptıktan 2-3 saat sonra demir ilacını alabiliyormuşum
badhomian bende yatmadan içiyorum yatmadan önce birtane portakla veya mandalina ile tükrtiyorum kan ilacını emilimini arttırıyor birse 1 saat öncesine ve sonrasına kadar kalsiyim içeren besinlerden uzak durmak gerekiyor ha bide magnezyum