sassolsobe22 Selamlar mide bulantısıdır ,halsizliktir .yorgunluktur nasıl başa çıkıyorsunuz +2,5 yaş çocukla 🥹 şunu yiyorum mide bulantım azalıyor veya şöyle yapıyorum yorgunluk az hissediyorum gibi taktikler var mı
bmkl sassolsobe22 Ben de mahvoldum gerçekten. Ayva ve havuç önerdiler gerçekten işe yaradı ama o anlık sonra tekrar başladı
anstzist ya ben bide sinüzit oldum. çok kötüyüm. kafamı kazan gibi resmen. yüzümde bi ağırlık ve ağrı var. burnum tıkalı. mahvoldum
sassolsobe22 anstzist çok geçmiş olsun zararlı mı hamileyken bilmiyorum da bende de vardı sıcak su buharı yapıyordum gebelik yokken
anstzist sassolsobe22 valla deniyorum artık duyduğum güvenilir şeyleri. onu da denedim pek bi fayda etmedi malesef
mutlubalik Benimde 3 yaşımda kızım var . Prilam içince mide bulantım geçiyordu 13. haftada bitti zaten mide bulantısı. Vitaminlerimi düzenli içince halsizligim geçiyor
mutlubalik sassolsobe22 d vitamini damlası, decavit multi vitamin , ferrum demir ilacı ve magnezyum 13. Haftada başladık