fatgume Kızlar ilk aşıyı oldum ikinci aşı için doktoruna sor demişti ebe ama ben sormayı unuttum siz oldunuz mu ikinci aşıyı? Bu arada 4 yaşında oğlum var ona hamileyken iki tane olmuştum galiba hatırlamıyorum kafam karıştı iyice
kurkmantosuzmadonna fatgume ben 1 yıl önce doğum yaptım. Tek doz olmuştum. Aşı sıkıntısı vardı o zaman. Ama şu an nasıl bilmiyorum.
bsrbrkysr184_ fatgume tek doz vuruldum tek doz yeter dedi doktorum ebede yeter dedi 5 yıl önce doğum yapmıştım
Sinerjik Bende olup olmaya karar verme asamasindaydim bunu doktorumla konusurken tek dozun faydasi olmadığını söylemişti
asennaa Şöyle ki önceden yaptırdığınızın geçerlilik süresini aile hekiminde hesaplıyorlar. Benim oğlum da 2 yaşında, normalde iki doz ama Araları yakın olduğu için tek doz yeterli oldu bizde de. 20 ve 28. Haftada yapmışlardı. Bunda tek doz oldum
-Papatya33 Doktorum bogmacali önerdi oldum. Aile hekiminde ebe 5 yıl önce 2 doz vurulmuşsun 5 yıl gectigi için yine 2 doz vurulacaksin dedi bir ay sonra diğer doz için çağırdı
Mrh16 fatgume benimde kızım 4yasinda kaç doz oldum yine olucakmiyim hiç fikrim yok aile hekimimi cagiriyodu kaçıncı haftada oluyoruz hiç bişey hatırlamıyorum 😀
bsrbrkysr184_ fatgume ben zaten birini zor vurdurdum doğrusu çok etki ediyor bana ateş halsizlik baş ağrısı ayyy Ebede doktorum da eskisi gibi değil artık 2 ye gerek yok dedi bi görüş doktorunla
Yasafi-23 fatgume ben de geçen hafta oldum. Benim oğlum da 4 yaşında. Bu yıl tetanozla birlikte boğmaca varmış. Mart.ta yine gelicen dedi sağlık ocağı. Dr da öyle söyledi. Önemli bir aşı ondan insan ne yapacağını bilmiyor
hvvshr Mrh16 20 haftalık olunca aramalarını beklemeyin direkt gidin genelde gebelik kaydını oluşturulurken söyleriz 20 haftada aşın var gel die