merve__12 Nasıl gidiyor annelerim her şey yolunda mı en son 28. Haftada kontrole gittim haftaya gidicem 34 olucaz çok merak ediyorum ne kadar oldu kaç kilo oldu sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Deletedmom_8793 merve__12 hiç bilmiyorum bende 33+3 oldum haftaya cuma gideceğim doktora o zaman da 34+5 olacağım en son 31+1 de gitmiştim 1800 gram 43 cm dediler
doimom merve__12 bende 33+1 haftalığım 🫠 haftaya kontrolüm var 34.haftada 🙏🏻 31 haftalıkken 1,935 kg idi merakla bekliyorum🥹
Elliiiffff merve__12 ben de 33*2 yim, Magnezyum kullanıyorum ağrılarım hafifledi çok şükür. Temizliği ve hastane çantası hazırlama işini bitirdim çok şükür, günümüzü bekliyoruz 😊
alynmlskrc Bende 33+2 yim yüksek riskli gebe olduğum için geçen hafta gittim bu hafta yine gidicem en son 1890 gram 42 cmdi sağlıkla bir kucağımıza alsaydık 🤲🏻
merve__12 alynmlskrc neyden kaynaklı riskli gebelik İnşallah rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza aldırsın hepimizin
alynmlskrc merve__12 önceki gebeliğimde Preeklampsi bu gebeliğimde de tansiyon yüksekliği başından beri 🥲