sinemm22 sana oglumda ki dogum hikayemi anlataym dinle :) oglumda en son muayenede doktor kanala girmediği icin gun verdi mesela çarşamba 40. Hftya girecgm çarşamba gel kanala inmemsse suni ile denerz olmzsa sezeryn dedi,araya haftasonu girdi o kdr cok yürüdüm is gördüm ki tık yok pzrtesi sabahi 5 gbi sancilarm geldi 9a kdr çektim snra hastneye geçtim 6 cm açılmam olmuş bile ama yavrum hala kanalda değil :) 10 cm oldm hala kanalda değil :) bu arada hic suni almadm kndi sancmla geldim bu noktaya en son yer cekimindej faydalanmak için ebem ayakta beklettinsanci gelince direk yere comelip ikindim 3. Ikinmamda oglum direk kanaldan geçip uca geldi o dakika kakami yapma hissiytibgelince apar topar catala alındım dikissiz kesisz doktorumu dinleyrek ufak ikinmalarla oglumu kucagma verdiler :)
Suan ikinciye hamileyim oglum 4 yaşında yani sen yine kanala inme videolarni yap,squatlarni yap ama bunu direk sezryana ceviren doktor kolaya kaçandr bn bana sezryn diyene gtmedm ablamn doktoruna gidip dogum yapmstm ebe cok önemli :)