ecemk94 Rukiye50 pozisyonu iyiyse ve bebek gösterirse mutlaka söylenir. Özel takipliyim ancak 18. haftaya kadar bebeğimiz asla kendini göstermedi. 18. haftada bile tam olarak göstermemişti doktorumuz sadece tahmin yürütüyorum dedi. 20. haftada net bir şekilde öğrenmiştik
Melike3506 Rukiye50 ben 15+4 de öğrenmiştim net olarak bir daha değişmedi zaten. Doktor elimize de pipisinin fotoğrafını vermişti 😂 pozisyon uygun olursa öğrenirsiniz
minikmucizem26 ecemk94 suan üçüncüye gebeyim haftaya kontrolum var umarim netleşir cinsiyeti🥰 bunuda kiz hisediyrm baya
ruyakb Evet söylerler nerdeyse 16 hafta olmuş zaten o haftada netleşiyor çok nadiren bebek arkası dönük bacakları kapalı gbi durum varsa söylenmeyebilir ama zaten ozellerde 10 günlük kontrol süresi var göstermezse bir hafta sonra yne kontrole gdersiniz
panikedos Rukiye50 gösterirse kendini net söyler canım 14 te erkeğe benziyor dedi 18 de netleşti erkek
Mrh16 Rukiye50 13+5te söyledi bana canım gösterirse neden söylemesin bebişte iş bitiyo nazlanmassa söyler tabi☺️