Busranur_mnts yasemincel65 ağrısı da zor ya kaç gün düz oturamadım ama geçti çok şükür 10 günde daha iyidim 😅
atesvesu yasemincel65 hiç izleme herkesin doğumu farklı bak burada ne kadar güzel doğum hikayeleri var onlara odaklan benim halamın torunu 2 kere normal doğum yaptı canı da azdır yani ağrı eşiği düşüktür o kadar kolay bir doğum yaptı ki 4 5 saatte doğurdu yani Rabbim biz kadınları böyle yaratmış nasıl doğacak edecek diye düşünüyoruz ama yapımızda var
Busranur_mnts yasemincel65 uzanınca rahat ama yan uzanırken bacak arama yastık koyuyordum hala daha koyuyorum baskı olmuyor rahat oluyor hastanede de parol serum takıldı reçete olarak da sistit için antibiyotik parol ve demir ilacı yazdılar 2 3 ay demir ilacını kullan dedi ağrı kesici 1 2 defa kullandım sadece
cokkasmabeabi yasemincel65 öyle valla. Mecbur bir şekilde çıkacak. Diğeri de ameliyat. Sonrası zor. Yani her türlü zor 😃
yasemincel65 cokkasmabeabi ahh güçlü olmak zorundayız gerçi hep güçlü olmak zorundaydım bumda da inşallah başarıcam 🥹🥹
Deleted33000 yasemincel65 korkma kız ben üç tane dogurdum iki tane de doğum yapar gibi düşük yaptım yıkılmadım ayaktayım bacım rabbim bize vermiş bu gücü ve mucize resmen illaki biraz zorlanacağız boşuna cennet anelerin ayakları altındadır dememişler korkma bu kadar
yasemincel65 Deleted33000 allahım razı olsun sizden valla pozitif deneyimleriniz olmasa ben kafayı sıyırırdım 😘🥲🥲
htc5858 yasemincel65 aynen canım, zaten kader de ne varsa o yaşanır, belkide mecburi sezeryan olacak yada normal doğum olcak ama su gibi geçicek sende göreceksin korkulacak bişey yokmuş diyeceksin o zamn da 😄 🥰 🤲
Busranur_mnts yasemincel65 kddkxkx ben de öyle diyordum bacım ama pek de kolay değil doğuyor o endişe stres hamilelik zorlukları geçiyor elhamdülillah ama bu sefer de minik bebişe bakmak başlıyor uykusuzluk emzirme vs güzelliği de var çok şükür hepsi geçecek zamanla 🥰