ecemciik yasemincel65 36+5 ve bugün çok tuhaf bi şekilde taa sırtıma kadar kaydı resmen bebeto, sağ yanım o kadar sertleşti ki eşim bile şok oldu 😅
berfin2172 yasemincel65 canım kazasız belasız inşallah kucağına alırsın bebişini. stres yapma sen bebeğini kucağına almayı düşün. Dualarım seninle bende daha 17 haftalığım henüz hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum acaba iyi mi diye 😔
yasemincel65 berfin2172 daha haftan çok erken ben tam hareketleri 20. Haftada hissetmiştim arada da içimde kelebek uçuyor gibi oluyordu çok hafif. Sen de stres yapma hiç doktor sağlıklı diyorsa tamamdır 😍😍
canannnblbll yasemincel65 kişiden kişiye değişiyor ya ben çok zorlandım maalesef Allah yardımcınız olsun
berfin2172 yasemincel65 ben de arada bir öyle hissediyordum önceden böyle sanki gıdıklanıyormuşum gibi oluyorum heyecanlanıyorum hissi 😊❤️
Kubra0606 yasemincel65 sümmessebila yesserah ayetini bol bol okuyabilirsiniz. Bir se nefes egzersizi ben ona odaklanarak sancımı unutuyodum
yasemincel65 berfin2172 ama hızlıca geçiyor zaman ben ne ara doğuma yaklaştım onu bile fark etmedim 🥹🥹🥹
kardiasell yasemincel65 3 cm açıklık vardı bende kendi agrımla doğum yaptım ablam sıfır sancıyla gıttı oda 2 3 saat içinde doğumu oldu ve kolay geçti herkesin farklı olur inşallah herşey yolunda gıder sağlıkla doğar en önemlisi bu - -
tarhanfur yasemincel65 😂😂güzel çözüm Allah büyüktür ya kolaylaştırsın rabbim çok güzel geçen doğumlarda var vücudumuz zaten ayarlanmış buna
yasemincel65 ecemciik ben de sağ tarafımda çok hissediyorum bebeği, ayakları hele kaburgamı kıracak kerata 🤣🤣🤣
HiravEmir yasemincel65 inşallah canım benim. Ben doğum yapmadan ne kadar doğum hikayesi varsa okuyordum doğum yaptıktan sonra hiç okumuyorum bile 😂😂 seninkini okurum ama sağlıkla kucağına al inşallah 😍❤️🥰😊🤲
berfin2172 yasemincel65 zaman çok çabuk geçiyor gerçekten 😟 doğum korkusu herkeste var ama ben bebeğimi görmeyi çok istiyorum acaba kime benzicek diye 🤣
ecemciik yasemincel65 Allahım can sağlığı versin tabii ama beni mahvetti bu hamilelik. Dişlerim kırıldı, yüzümde lekeler çıktı, kaşıntılarım arttı, mide yanması desen hiç bitmiyor 🤦🏻♀️