Mom05 Haftadayım 2 gündür ilk defa aşırı bel ağrım var batıyor böyle resmen , doktoruma yazdım mg al kullan dedi ama marka vermedi , önereceğiniz varmı , kullanıpta memnun kaldığınız ??? Lütfen seri yazın hamişlerim eşime aldırayım gelmeden 🥹😃😃😃
Gecekusu42 Mom05 magvital verdi doktorum suda çözünenden içmeyi unuttuğum gece uyuyamıyorum bacak kasılmalarından iyi geldi yani öneririm . 🙏🏻🌸
eslemoms Gecekusu42 benimde çok ağrım var doktor bana magnezyum kullan demedi ama ağrıdan uyuyamıyorum eczaneden alıp kullansam ağrılarıma iyi gelirmi 22 haftalığım
Mom05 eslemoms doktoruna bir danış istersen ama ben bu kadar direnebildim kullanmayacağım diye , sen hiç zorlama direkt başla canım başla derse
Deletedmom_8793 Mom05 magnesium positive diye yazıyor kutuda iltihaplı romatizmam var en iyisinij bu olduğunu söyledi doktorum ve eczanecim
eslemoms Mom05 çok kötüyüm agridan uyuyamiyorum doktora randevuma daha çok var devlete gidiyorum numarası falanda yok alıp kullansam herhangi bir zararı olur mu
Nsarikaya_ MAGNERAL tavsiye ederim bende kullanıyorum 33 haftadayım artık kasılmadan uyuyamıyordum iyi geldi şükür 🙏 22 hafta da başlamıştım hala da devam ediyorum ama doktorunun tavsiye ile başlaman daha iyi olmaz mı senin için ?
eslemoms Nsarikaya_ 22 haftadayım kasılma ağrı falan çok oluyor gece uyuyamıyorum doktora ulaşamıyorum devlet kontrolü altındayım kullansam zararı olurmu
Mom05 eslemoms yani bir eczacıya sorun isterseniz ama bir zararı olmaz dediler bana da vitamin olduğu için
girlll eslemoms ben 13.haftada başladım magnezyuma hiçbir şey olmaz merak etmeyin, gebe olmasakta vücut ihtiyaç duyduğu için normalde de magnezyum kullanılıyor zaten.