Ben şehir hastanesinde Ethem, Berker(artık yok), Merve, Deniz, Esra(perinatoloji) bende bunlara gittim kızlar Ethem hocaya ilk kese zamanı gitmiştim normalde ilgisiz sağlık çalışanı olduğumu söyleyince biraz daha ilgili davranmıştı😅 yaşlı birisi ilk haftalar gittiğim için yorum yapamıcam kese ve kalp atışı onda gördük fotoğraf falan vermeye çalışıyor bana ikisinde de vermişti . Merve dediğiniz gibi gıcık ve hasta ayırt ediyor, kanamam olduğu için acilden giriş yapmıştım benle beraber bekleyen çok hasta vardı ben hariç hepsi romandı. İlk beni aldı ben içerdeyken hepsini namık kemale sevk edin dedi daha muayene etmeden , açıkçası rahatsız oldum bana yapabilceği her şeyi yaptı işini yaptı en azından ve çıktım. Bir kerede muaynede denk gelmiştim sadece çıkarken gülümsedi fotoğraf falan vermiyor . Deniz hocayıda ben anlayamadım bana Merveye gitmişsin daha önce kime takiplisin dedi , kime denk gelirse dedim henüz takipli olduğum yok dedim. O da muayne yaptı bebeği göremedim ben hiç fotoğrafta vermedi, şeker yüklemesi için gitmiştim 9 buçuktaki randevuma 10 bucukta girdim ve öğlen 2 bucuğa kadar aç kaldım hocanın ihmali yüzünden zaten geç gelmişti polikliniğe ve gecikmeli gitti , öğleden sonrada ben yokum sonuçları sonra gösterirsin dedi, yani bana göre Deniz hocada çok saçmaydı. Berker hoca gitmesse ona devlette gidebilirdim çok şeker ve bilgili birisi . Esra hoca (perinatalog) en en tatlıları ama şuan ona asla randevu bulamıyorum sadece detaylı us için bulabildim, birde Berker hocaya gidince beni ona yönlendirmişti geçmişte gebelik kaybım var diye hem içerde sana fotoğraf çektiriyor hem bilgili hemde fotoğraf veriyor. Ben çok sevdim kendisini ama sanırım detaylı us dışında randevu alamıyoruz ona tam anlayamadım aslında gebeliğim riskli grupta ama alamıyorum sabah 10 da bakın mhrs ye diyorlar bakıyorum yok bir kez denk geldi detaylıda o da. Gidersem bir soracağım. Açıkca ben bile bu kadar hoca tecrube etmeme rağmen hiçbirinden emin değilim. Starmedicada Eray Kaan var özelde de ona takipliyim, ne olur ne olmaz diye devlettede bir takibim olsun acil durumlar için diye düşünerek bu kadar doktor gezdim. Namık Kemalde de Batuhan hocaya gittim burdaki önerilerden görüp ücretli muayne olarak aldım randevu ama asla bana uygun bir doktor değil ve bilgili olduğunuda düşünmüyorum yorumları çok saçma aşağılayıcıydı fetal dna yaptırmadım diye seninki araba varken ata binmek gibi falan dedi, günlük ped kullanmıyorum diye azar yedim(daha önce hiç duymamış zararlı olduğunu kendisi kim demiş falan dedi) 😅 böyle bununlada saçma bir hikayem oldu. Özelde Kaan hocadan memnunum içlerinde en düzgün o ama hastane çok kötü ve ben Malkaradan gidiş geliş yapıyorum, her gitmemde en az yarım saat bekliyorum bazen 1 saat olduğu oluyor para verip aldığım hizmet bu mu diye sorgulamama sebep oldu, hala doğum için nereyi seçeceğim konusunda kararsızım, keşan devleti öneren çok birde orda bir doktor denicem 😅 yine merak ettiğiniz şeyler olursa seve seve yanıt veririm tabi üşenmeden okursanız bu yazımı ☺️🥰