MucizeMinikAnnesi Merhabalar, Istanbul Anadolu yakası, Gebze tarafında fetal DNA testi yaptıran var mıdır, veya klinik,hastane,doktor,labaratuvar önerebilecek biri var mıdır?
ozguvenc MucizeMinikAnnesi ben yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyordum. doktorum ikili test yapınca ve sonuçları çok temiz gelince gerek duymadım. yaptırmayı düşünürken araştırmıştım biraz, fiyat olarak en uygun yeditepe üni hastanesi diye gördüm. ben de yeditepe mezunuyum zaten ekstra indirimim oluyor diye yaptırsaydım orada yaptıracaktım ☺️
fatma_muharremoglu MucizeMinikAnnesi yeni bilgi aldım aktariyim. Natera Panorama firması ( Amerika’ya gidiyor) plus paketi için 530 dolar dedi. Panorama full paketi için de 630 dolar. Eurofins firması (İtalya ya da Fransa) ps5 paketi için 440 Euro, Ps plus paketi için 460 Euro, ninalia paketi için 400 Euro dedi. CellFy (Türkiye) firması 15.500 + KDV fiyat verdi. Fakat tr de kullanılan makine Asya (Çin, Kore) menşeiili olduğu için hata payı daha yüksek deniyor. Ama doktorum da yaptırabilirsin, sorun yok demişti. Bende kararsız kaldım bu aşamada.
MucizeMinikAnnesi ozguvenc bana da ozeldeki doktorum önerdi devletteki doktorum da imkanın varsa fetal DNA yaptır daha kesin sonuç alırsın aksi halde ikili test yaptır dedi Birkac yerle görüştüm temel paket için 15 bin ile 65 bin arası fiyat belirttiler, Yeditepe yi de arayap bilgi alayım, cok teşekkür ederim yanıtın için 😊
hollyymollyy MucizeMinikAnnesi şehir olarak yorum yapamıyorum istanbulda değilim ama benim doktorum özellikle bi firma önermedi sen araştır dedi. Ben sonradan eurofins ve panaroma arasında kaldığımı belirttiğimde kesinlikle panoroma dedi. Orta plus paketine 500 dolar dediler , görüştüm. Eğer ülke dışına göndermeyen bir yer tercih edeceksen nevagen öneriyorum demişti doktorum ama memnuniyet bölge temsilcileri ile de alakalı bi durum biraz bence.
MucizeMinikAnnesi hollyymollyy paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim, açıkçası görüştüğüm yerlerin fiyatlari arası makas fazla o yüzden tereddüt ettim , Nevagen ile de görüşme sağlayayım içerikleri ile karsilastiririm
MucizeMinikAnnesi fatma_muharremoglu çok teşekkür ederim canım ben de Eurofins ile görüştüm telefondaki kişi çok ilgili değildi sonradan bolge temsilcisi iletisime geçti Fransa’ya gönderiyorlarmış kan örneğini daha sonra Genoks Lab ile görüştüm epey ilgili idiler Amerika menşeli cihazlarla yaklaşık 92 hastalık inceleniyorlarmış doktorum da bu laboratuvarı onaylayınca kabul ettim, eve gelip kan aldılar rahat oldu
mariasu MucizeMinikAnnesi bizde genoks da yaptırdık memnun kaldınız mı acaba bizim sonuçlar çıkmadı henüz
fulyasydn Kadıköy’de İstanbul Laboratuvarları var fiyat olarak en uygun orası orayı tavsiye ederim baya kaliteli bir yer.
MucizeMinikAnnesi mariasu evet epey memnun kaldim, oldukça ilgililer ve sonuç kısa bir sürede çıkti, cuma günü test vermiştik çarşamba günü sonuclarin çıktığına dair mesaj geldi, sistemlerinden hemen rapora ulaştık sonra da sözlü olarak cinsiyeti soylediler :)
fatmiiyy mariasu memnun kaldınız mı bende doktor öenrisiyle genoksta yaptırdım sonuçlarım çıkmadı yorumları görünce şaşırdım biraz:/
MucizeMinikAnnesi kurabiyebiri Kocaeli Gebze deyim 18 bin TL ye yaptırdık biz, test kapsamı ve yaşadığın yere bağlı olarak diğer yerlerde 13 bin TL ile 30 bin TL arası değişiyor
mariasu MucizeMinikAnnesi adınıza sevindim umarım bizde memnun kalırız ama cinsiyeti bize değil doktora söyleyebilirirz dediler
MucizeMinikAnnesi mariasu mariasu teşekkürler canım benim, insAllah en kısa sürede güzel sonuçlanır sizin test de, bana da ilk etapta doktora söyleyebiliriz dediler sonuçlar çıkınca söylediler sağ olsunlar
mariasu MucizeMinikAnnesi sabah sana cevap yazarken bildirim geldi sonuçlar çıktı diye soluğu doktorun yanında aldık çok şükür testim iyi geldi umarım saglıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi