vanilya_kokusu_ duygumfoca bişey olmaz aşkım içini ferah tut doğumdan sonra toparlar emin ol zayıf bebekler daha güzel toparlıyor doktor da kendince haklı riski almak istemiyor selametle kucağına alırsın inşallah 🫶🏻 sağ Salim bir şekilde 🩷🌸
duygumfoca vanilya_kokusu_ Gün yaklaştıkça korkuyorum canım😢 Amin inşallah bebeğimi sağ salim sağlıkla kucağıma alayımda ben yavruma kilo aldırırm inşallah 🤲🏻bol bol emziirim 🙏🏻
vanilya_kokusu_ duygumfoca bende aşırı derecede korkuyorum ne bana da çok az kaldı alacaksın Allah’ın izniyle korkma güzel düşün güzel olsun ♥️💖
duygumfoca vanilya_kokusu_ Amin canım benim inşallah sağsalim sağlıkla yavrularımızı alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻
1994ozay vanilya_kokusu_ bende şuan 32+3 üm doktorumuz 39 a kadar bekliyorum ben demişti bi sıkıntı olmadığı sürece.. o yüzden sordum
aysetutucu vanilya_kokusu_ hadi hayırlısı inşallah selametle kucağınıza alırsınız Amın , sizin de panik atak ve çarpıntınız vardı süreci bildirir misiniz 🌸
canan_55 vanilya_kokusu_ ayy sağlıkla kolaylıkla güzel bi doğum olur inşallah canım 🤲🥰 ben de pazartesi anesteziye gidicem sonra da gün verecek hem stres hem heyecan var yaklaştıkça bakalım hangi gün verecek bize 😳
vanilya_kokusu_ canan_55 Evet çok heyecanlı oluyor ya ama bende artık bu sürecin bitmesini istiyorum 🥺 sağlıklı bir şekilde selametle inşallah hepimiz kucagimiza alırız 🤲🏻🩷
canan_55 vanilya_kokusu_ ben de öyleyim artık yorucu oluyor ağrılar bi yandan inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşuruz 🤲🥰