priencessgirlmom Bugün 27+5 olduk kontrolümüzde bebişin kg 840 boyunu söylemedi ama fl değeri 48 yazıyor sizce nasıl kilo bana az gibi geldi sizce çünkü 4 haftada toplam 240 gr almış az almamış mı haftalık 200 alır diye biliyorum ama sizce
priencessgirlmom ikincibahar_08 maşallah size 🌸hiçbir yorum yapmadı bende o an takılmadım ama şimdi düşündükçe az geldi
priencessgirlmom Kubraa06 maşallah 🌸 ya ben o an nedense hiç sormadım oda bişe demedi ama sanki minnak kalmış
ikincibahar_08 priencessgirlmom her bebek farklı oluyor canım bide ilerleyen haftalarda daha hızlı kilo alıyor günlük yumurta muz kefir kaşar peyniri ve ceviz ye bunlar kilo aldırıyor bebişe
Kubraa06 priencessgirlmom muz kaşar ve yumurta tüketin bi dahaki kontrole o açığı kapatır hızlı kilo alıyorlar yediklerimiz çok önemli ben çok dikkat ediyorum
pervuzz her bebeğin kilosu birbirinden çok farklı oluyor bu haftalarda. 32 haftadan bebişler kilo almaya başlıyormuş zaten. doktorunuz aksi bir durum veya zayıf göre size söylerdi zaten. moralinizi bozmayın bence ☺️
priencessgirlmom pervuzz yok aşkında kilosunun değerinde değilim de haftalık olarak az aşıyor gibi geldi 😀 nasıl desem 1 ay önce 800 gramdı aşkında kg dediğinin en başından beri haftalık olarak az gr alıyor gibi geldi🤗birde bir kızım var o tosbik doğdu hepte kilosu fazlaydı bu minnak herhalde
priencessgirlmom Kubraa06 haklısınız aslında ben günlük muz ve yumurta mutlaka yiyorum ama bakalım umarım o açık kapanır🌸 birde diğer gebeliğim serklajlıydı bunda atılmadı Allah korusun erken doğum riski falan olursa diye kilo konusunu bir tık önemsiyorum🤗 doktor çok riskli haftalara girdik dikkatli olman lazım falan dedi de