bbusra00 arkadaşlar hala karar veremedim elektrikli mi alsam eller serbest mi alsam mochi mi philips mi lansinoh mu allah aşkına alıp memnun kalanlar yazsın indirimler bitmeden almam lazım
eminaas bbusra00 mochi eller serbest aldım hiç memnun kalmadım yorumlara aldandım arkadaşım lansinoh elektirikli göndermişti çok memnunum ondan asla acı yok
gunes866_ bbusra00 ben kiwi sarjlı aldım acı yok çokta rahattı. Fıyatıda uygu zaten meme reddi olmazsa taş çatlasın 10-15 gün kullanıyorsun uçuk fiyatlara hiç gerek yok
Miillena bbusra00 mochi eller serbest hem acıtıyor hem zor sağıyor bir de doğumdan hemen sonra süt az geliyor zaten eziyet çektim resmen. Philips elektrikli aldım sütüm varmış meğer dedim çekim gücü de iyi acıtmıyor da.
Miillena bbusra00 Philips için mi soruyorsunuz pembe olan modeli kullanıyorum önce ucu uyarıyor bir dakika kadar sonra sağmaya başlıyor
miniginannesi__ bbusra00 merhabalar bende yeni bakmaya başladım çok kararsızım sipariş verdin mi sen neye karar verdin
bbusra00 miniginannesi__ burda okuyup karar veriyorum ürün yorumlarına gidince geri vazgeçiyorum bende anlamadım valla
miniginannesi__ _Umayinannesi lansinoh sipariş verdim , söylediğin markaya da baktım 2. Lazım olursa ondan alırım çok sağol 🥰
gizemsss8 Henüz almadım ama ben mom cozy m5 almayı düşünüyorum çok araştırdım memnuniyeti çok yüksek bi bakın isterseniz
miniginannesi__ bbusra00 karar verdim ve lansinoh tekli aldım genelde memnunlar 8 aylık çocuğu olan arkadaş lansinohun her şeyi iyi dedi içim ferahladı tekli de yeterli olurmuş , bir memeyi emerken diğerini sağarsın dedi 🥰